• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mama-staraczka 2009 to również ja:)
Na tym forum raczkuję, to mój pierwszy post:)
Starania planujemy z mężem na maj (w zasadzie mieliśmy się wcześniej postarać, ale przez zawirowania z pracą musimy jeszcze poczekać). Mam nadzieję, że znajdę tu wiele potrzebnych informacji:)
Wszystkim staraczkom życzę szczęścia i powodzenia:)

Trafiłaś w najlepsze miejsce! tu zawsze znajdziesz otuchę, dobre słowo! forum to nagromadzenie składowych doświadczeń w materii starania się o dzieciątko:-)

reklama
Chyba się za dużo naczytałam :wściekła/y: chodziło raczej o to, ze możne to zaszkodzić ewentualnej ciąży, ale nigdzie więcej takiej informacji nie znalazłam :-)
tez cos mi się obiło o uszy ze jesli jest się w ciąży i w okresie spodziewanej miesiącki mogą wystąpić plamienia oraz bóle brzucha to z powodu zagnieżdżania sie jajeczka, i trzeba w te dni uważać.. ale jak bardzo to nie wiem..

Chyba przesadziłam z ćwiczeniami, bo tak mnie boli cały brzuch, że prosto usiąść nie mogę:happy: A waga ani raczy spaść i centymetrów w pasie ubyć:wściekła/y:

Chyba przesadziłam z ćwiczeniami, bo tak mnie boli cały brzuch, że prosto usiąść nie mogę:happy: A waga ani raczy spaść i centymetrów w pasie ubyć:wściekła/y:

witaj w klubie ! ja tez nie mogę się pozbyć tych kilku kg co ich nie chcę :)

dziewczyny bez stresów:-D nie ważcie się tyle, waga prawdy nie mówi, tylko centymetry!!! ale w ciąży lepiej nie ważyć za malo bo później dzidzia słebo rośnie. przede wszystkim racjonalnie sie odżywiać!!!!
Pozdrawiam!! ja tez ostatnio przytyłam...:-):-D

no i niestety jedna krecha.
cień się dopiero po 40 minutach pojawił :(
nie dostałam dziś testów pocztą i muszę czekać do jutra.
ale jak jutro znów tempka spadnie, to już nie będzie sensu…

smutna nie martw sie moze jeszcze nie wszystko stracone!jak sie cien pojawil to moze jednak fasolka,a ile masz temperatury ?,a jak nie tym razem to nastepnym,nie martw sie,choc wiem,ze to nielatwe

reklama
spokojnie jeszcze masz 2 dni do @..
ja jestem po terminie @ i denerwuje się bardzo co to dalej robic bo nie zniose widoku I krechy..a cycuchy bolą i w krzyżach lamie strasznie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry