Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja przed swoim ślubem tez miewalam koszmaryale zobaczysz, wszystko będzie dobrze i ślub i dzidza
![]()
Dzieki Kochana!!! ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja przed swoim ślubem tez miewalam koszmaryale zobaczysz, wszystko będzie dobrze i ślub i dzidza
![]()
Mama-staraczka 2009 to również ja![]()
Na tym forum raczkuję, to mój pierwszy post
Starania planujemy z mężem na maj (w zasadzie mieliśmy się wcześniej postarać, ale przez zawirowania z pracą musimy jeszcze poczekać). Mam nadzieję, że znajdę tu wiele potrzebnych informacji
Wszystkim staraczkom życzę szczęścia i powodzenia![]()

nektarynko,ja nic nie wiem na ten temat ale poszukaj na necie moze cos znajdziesz,a nie masz tam jakis norm albo czegos podobnego ?help.... me...
dostałam wyniki meza..
obj. 6ml
pH 8,1
barwa mleczna
czas upłynnienia 35 min
ilość 28,1 mln/1ml w (tu "przyp lub pup) bezpoś pł pj (lub pg) - nie wiem o co chodzi
(tu tez słowo niezrozumiale dla mnie - nieczytelne) lenlo? 3-5
pg (lub pj) emyt lub eryt św,
1-2 hom pech nasiennych?
ruch żwawy 30%
ruch w miejscu 30%
w bezruchu 40%
70% budowa prawidłowa
30% plemniki o gółówkach olbrzymich wydłużonej nici i zgrubieniach częsci pośredniej
czy ktos coś wie?

Dziekuje kochanaNektarynka zajrzyj na te dwie stronki:
mamo.tato - Artykul - Pokaż
Badanie nasienia :: MediWeb.pl
sa podane normy
czemu dopiero tak późno? Mąż marynarz?Kinga85 kolejny raz dopiero w lecie będzie, ale widocznie tak ma być :-)
dlaczego tak późno?? Przeciez do lata bardzo dużo czasu zostało?? Po co tyle czekać, przecież możesz się starać w tym miesiącu, w następnym....o co chodzi??Kinga85 kolejny raz dopiero w lecie będzie, ale widocznie tak ma być :-)