• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień Dobry wszystkim!!
Dziewczyny udało się dzisiaj jak nie przyszła @ to poleciałam do apteki (na przekór mojemu M bo on strasznie się bał rozczarowania) i kupiłam teścik i co? i II :szok::szok: jak nic.. ale się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki za was wszystkie...:laugh2::laugh2::laugh2:

Cudownie!!!!!! Gratulacje!!!!! I wspaniałych 9 miesięcy!!!

reklama
Halllo:-) Witam wszystkich po chwilowej absencji.
Gratuluję Nowym Mamusiom i życzę spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy!!!
Maggie_f - 3 mam mocno kciuki za Twoją pracę, domyślam się, że pewnie teraz jest schiza z poprawkami i drukowaniem - hm? :-) Wszystko na pewno bedzie dobrze, zostanie zatwierdzona a wkrótce obronisz ją z klasą:tak:i będziesz świętować uzyskanie tytułu mgr a wtedy, jak się "wyluzujesz" nawet dwurożna macica w niczym nie przeszkodzi!!! ZOBACZYSZ - mam czuja:-)
My jesteśmy z M. na etapie robirnia kolejnych badań( też mam cechy dwurożnej macicy) a w zasadzie to mamy to gdzieś i się tulilamy kiedy chcemy, a nie kiedy nam ktoś "każe" po pregnylu i jest SUUUUUUUUUUUPERRRRRRRR:-D:-D:-D, poza tym wkrótce przeprowadzka i tyle mamy spraw na głowie, że uf.....
Będzie co ma być!!!!
Wszystkim życzę dużo cierpliwości, miłości i nieustającej nadzieji....

Za chwilkę będzie wiosna:-)

Halllo:-) Witam wszystkich po chwilowej absencji.
Gratuluję Nowym Mamusiom i życzę spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy!!!
Maggie_f - 3 mam mocno kciuki za Twoją pracę, domyślam się, że pewnie teraz jest schiza z poprawkami i drukowaniem - hm? :-) Wszystko na pewno bedzie dobrze, zostanie zatwierdzona a wkrótce obronisz ją z klasą:tak:i będziesz świętować uzyskanie tytułu mgr a wtedy, jak się "wyluzujesz" nawet dwurożna macica w niczym nie przeszkodzi!!! ZOBACZYSZ - mam czuja:-)
My jesteśmy z M. na etapie robirnia kolejnych badań( też mam cechy dwurożnej macicy) a w zasadzie to mamy to gdzieś i się tulilamy kiedy chcemy, a nie kiedy nam ktoś "każe" po pregnylu i jest SUUUUUUUUUUUPERRRRRRRR:-D:-D:-D, poza tym wkrótce przeprowadzka i tyle mamy spraw na głowie, że uf.....
Będzie co ma być!!!!
Wszystkim życzę dużo cierpliwości, miłości i nieustającej nadzieji....

Za chwilkę będzie wiosna:-)
:-D:-D:-D Smarkta - dzięki, dzięki - ale mi się buzia śmieje po tym Twoim poście. Normalnie szału dostawałam gapiąc się na tą moją pracę, weszłam na forum i tak mnie rozbawiłaś że już teraz wiem że dam rade :-) - i z pracą i z macicą :-D:-D:-D
Ok, walcze dalej z pracą a jutro jak ją złożę to będę tu tyyyyyle pisać że mnie wywalą :-D:-D:-D

Tym co idą spać: Dobrej Nocki i Kolorowych

maggie- przypuszczam, że jesteś już TAM i "się dzieje" wiec myślami jestem z Tobą:-)
""już teraz wiem że dam rade :biggrin2: - i z pracą i z macicą :-D:-D:-D "" - :-D:-DTeraz Ty mnie Rozwaliłaś tym porównaniem:-) Tak trzymaj !!!!!!!!!!
A z wiosna nadzieje rosną, fasolki i wszystkie kwiatuszki kiełkują i naprawdę - DOBRZE BĘDZIE!!!
grunt tpo nir dać się zwariować babeczki!!!!!!
- psadam zawieżć do domu dziecka trochę rzeczy z przeprowadzki....:-)
buuuuuuuuuuuuuuuuziolki;-):happy2:

Dzień dobry wszystkim..

Dziewczyny umieram.. ale z bólu.. rano 2 ibuprmy ledwo co pomogły, czuje sie jakby tramwaj mniej przejechał.. dzis przyszla @.. na jutrp umowilam sie na wizyte z ginem.. aby przepisal clo i zobaczymy jaki ten cykl bedzie

Nektarynka widzę, że Ciebie niesamowicie @ męczy :-(
ze mną się łagodnie obeszła tym razem ;-)

mam pytanie do Was wszystkich.
Jutro rano chcę iść na badanie hormonów, ale proszę o radę, które zrobić w 3 dc

to badania jakie juz robiłam oraz ich daty:
13 października 2008
TSH 8.63 uIU/ml norma 0.27 – 4.20
FSH 6.44 mIU/ml norma 3.50 -12.5
LH 9.4 mIU/ml norma 2.4 -12.6
PRL 30.05 norma 4.79 – 23.30
Estradiol 31.0 pg/ml norma 12.5 – 166.0

3 grudnia 2008
PRL 45.74 ng/ml norma 4.79 – 23.30

2 luty 2009
PRL 0.495 ng/ml norma 4.79 – 23.30
TSH 2.82 uIU/ml norma 0.27 – 4.20

Witam Was Kochane:blink: Również się staramy razem z moim ukochanym o dzidziusia od dawna:sorry2: Teraz okres spóźnia mi się już 8 dni ale właśnie jest to ale zrobiłam test po 7 dniach i wyszedł negatywny:-(:-( czuję taki lekki ból w podbrzuszu i czasem prawy jajnik zwykle jak miałam okres to przezywałam go bardzo boleśnie a tu jak zwykle był tak nagle go nie ma:blink: tylko ten test mnie zasmucił tak bardzo chciałam żeby były dwie kreseczki:-(:-(:-(Pozdrawiam Was i życzę ślicznych fasolek Wam i sobie:blink:

reklama
czesc dziewczyny, dzis miałam wizyta u gin, miałam tez wam dac znac co poiedział. Otóz powiedział ze 7 miesiecy staran to bardzo krótko i mam sie nie martwic, zlecił mi monitoring jak skończy się@ niedługo powinnam miec chociaż wolalabym zeby jej nie było! jesli okaze się ze jest owu i wyniki badań nasienia beda ok , bo tez zlecił -to rozpoczniemy stymulacje. Na pocztatku marca rozpoczytam podgladanko trzymajcie kciuki zeby była owu bo jak nie badanie droznosci. Jestem zadowolona bo gin a byłam u niego 1 raz dzisiaj wytłumaczył mi wszystko porzadnie, a niej poprzednicy. bardzo miły w obyciu i wspierajacy na duchu-rozumie ze sie martwi ale ona na razie problemu nie widzi. A ha aobnizyła mi sie prl do 0.212 z Norprolackiem a wczesniej była 87. mam brac nadal jestem dobrej mysli. Przesyłam fluidki dla was kochane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry