reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Och Dziewczynki jak tam Święta?? Ja dziś mam owulkę staranka były w miare poranne bo niestety do pracy idziemy :crazy: och wiecie co te staranka to taka huśtawka raz optymizm raz czarne myśli, tak bardzo chciałabym zapomnieć który to dzień cylku mam, kiedy owulacja i te wszystkie inne i zajść w ciążę tak normalnie tak poprostu, tak jak kobiety kiedyś, które nie znały monitoringu testów owulacyjnych i tego wszystkiego co z jednej strony nam pomaga a z drugiej nie. Nie wiem czemu ale jakoś podświadomie czuje, że chciałabym inaczej bez tego wszystkiego i bez tej całej wiedzy, bez tych wszystkich naukowych mądrości, które przeczytałam bez tych wszystkich opinii bardziej lub mniej mądrych lekarz.... Och to chyba taka chwila mojej smutnej refleksji.

Ostatnia edycja:
reklama
o tak!!! Tak byłoby najlepiej - nie wiedziec tego wszystkiego.. - tak mówimy a z drugiej strony same szukamy milionów informacji na ten temat...
Ale Katerinka to minie... - po jakimś czasie, samo...- i będziecie tylko się kochać i będzie miodzik!! :-) Zobaczysz, a presja i ciśnienie pójda w kąt!!!
OBIECUJĘ:tak: POZDRAWIAM SERDECZNIE:-):-):-)

Witam wszystkie dziewczynki!

Przenoszę się ze staraczek 2008 do 2009, widzę że ten wątek świetnie sięrozwija i coraz więcej dziewczynek się przenosi. Mam nadzieję że ten Nowy Rok 2009 przyniesie nam wszystkim upragnione II kreski.
Ja już staram się grubo ponad rok, wystąpiły problemy w postaci braku owulacji i teraz z tym walczę na razie z marnym skutkiem. Ale czuje że w tym nowym roku się uda. Bardzo marzę o dzeciątku!
Pozdrawiam was wszystkie!

Wiecie co - ta @ z taką siłą się rozwinęła, że jak przyszła we wtorek a wyszczeliła tak porządnie wczoraj po południu to mam dosyć. Nawet jako nastolatka takiej mocnej @ nie miałam. Dobrze, ze miałam całą paczkę skrzydełek:-p I tak się okropnie już czułam w wigilię a @ miała przyjść dopiero dzisiaj albo jutro, o 4 dni za wcześnie a zawsze była regularnie a tu raz za razem 24 dni.............. Nie wiem co o tym myśleć.....

Czesc dziewczynki!jak tam po swietach?popieram was!ten rok napewno bedzie dla nas magiczny.ma az 12 miesiecy (na szczescie).ja teraz odpuscilam.w lutym chyba polecimy na urlop,to wtedy zaczniemy znowu staranka kontrolowane,pozyjemy,zobaczymy.pozdrawiam cieplutko wszystkie staraczki.ciekawe do kogo pierwszego zawita fasolka?czekamy na fluidki!:-):-):-)

Wiecie co - ta @ z taką siłą się rozwinęła, że jak przyszła we wtorek a wyszczeliła tak porządnie wczoraj po południu to mam dosyć. Nawet jako nastolatka takiej mocnej @ nie miałam. Dobrze, ze miałam całą paczkę skrzydełek:-p I tak się okropnie już czułam w wigilię a @ miała przyjść dopiero dzisiaj albo jutro, o 4 dni za wcześnie a zawsze była regularnie a tu raz za razem 24 dni.............. Nie wiem co o tym myśleć.....
Mysle kochana,ze to chyba stres.podobno u dziewczyn bardzo mocno pragnacych fasolki cykl zaczyna platac figle.tak bylo przynajmniej w moim przypadku.to bardzo trudne,ale musimy starac sie bardziej wrzucac na luz.pozdrowka!:tak:;-):tak:;-)

a ja dziewczyny.... głupia baba jestem:-( obiecałm sobie że tym razem kiedy zaczniemy staranka nie będę sie nakręcać jak w zeszłym roku:-( i co.... i mieliśmy staranka zacząć w styczniu ale tak jakoś dzisiaj z rana sie mooocno poprzytulaliśmy az do kooońca:-) jacyś tacy wypoczęci byliśmi i tak jakoś wyszło:-) no i oczywiście ja juz zaczęłam obliczac sobie który to dzien cyklu i takie tam i juz podświadomośc mi pracuje na pelnych obrotach ze a moze juz teraz się uda , chociaz w sumie to mój 19 dc ale skoro moje cykle są 31-32 dniowe to ja juz się nakręcam:baffled: a miało być inaczej...:zawstydzona/y:

reklama
Cześć Dziewczynki,
Święta, Świeta i po Świętach.
Beti1975 - jesteś naprawdę kochana. Brałam paracetamol i jest już lepiej, temperatura spadła do 37st. Mój S. powiedział że to grypka, on poległ pare dni temu i jeszcze do dziś go trzyma. Ja jestem silniejsza - kobiety górą. :-) Fasolki to raczej w tym miesiącu nie będzie, brzuch mnie od wczoraj bolał jak na @ a dziś zauważyłam delikatne plamienie. Tylko że to nie @ więc już zupełnie zgłupiałam. Jak to było dokładnie z Tobą?

Dziewczyny czy któraś może polecić jakiegoś dobrego prywatnego ginekolologa? Mieszkam na obrzeżach Warszawy, a swojej ginie jakoś nie ufam.

Do góry