• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No nie! Ja wracam a tu po imprezie :-(może jakieś resztki chociaż zostały???
No ale nic dziewczynki, jakby co to ja też się laszczę na wiosnę ;-)właśnie z aquareobicu wróciłam :-) posiedziałm chwilę, poczytałam, chcę napisać, a tu nawet paluszki bolą :sorry2:
Witam wszystkie dziewczynki!
Właśnie przed chwilą zrobiłam test i mimo, że do miesiączki jeszcze 5 dni wyszedł pozytywny, wierzycie? Ja jeszcze chyba nie, ale są II.:tak: ależ jestem szczęśliwa! :laugh2::laugh2::laugh2:
Proszę o modlitwę,aby tym razem wszystko było w porządku.
gratulacje!!!!!

Hej Kochane,

Witam się wieczornie,

Padam po całym dniu pracy i w międzyczasie walki ze składaniem pracy. Ale udało się - praca mgr złożona - jeszcze troche wysiłku i będzie z czaszki. :-)

Smartka ale Ty jesteś pozytywnie zakręcona - :tak::tak::tak: - suuuuper. Miałaś czuja - byłam TAM i się działo :-D:-D:-D Teraz ja trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę - oby wszystko gładko poszło. :-)

Kinga - ja wróciłam a tu normalka - Ciebie nie ma :-D:-D:-D

Super, tak trzymaj - widzę że się 'laszczysz' na wiosne :tak::-)

Jesteśmy z Tobą, cichutkie Gratulacje :-);-)

kilolek - miałam Cie spytać i ciągle zapominałam: JAK BYŁO NA BALU? Za co/kogo się przebrałaś/przebraliście?
średnio na jeża, Kuba się trochę strachał, bo było głośno okropnie, widział ktoś ducha co się boi????

ja się przebrałam za muzułmankę, ale ostatecznie robiłam foty przez całą imprezę. Z wielkim aparatem na szyi wygladałam trochę jak członek alkaidy :sorry2:

reklama
Hejka, nadrobilam czytanko i ominela mnie impreska buuu, moze zalapie sie kolejna, czekam na dobre wiadomosci, czyli zebym 5 marca nie dostala okresu, gratuluje zafasolkowanym- buziaczki

WITAM WAS!! Jakos rano spac nie moge za to w południe oczy się zamykają... ale tu się dzieje...

Właśnie przed chwilą zrobiłam test i mimo, że do miesiączki jeszcze 5 dni wyszedł pozytywny, wierzycie? Ja jeszcze chyba nie, ale są II.:tak: ależ jestem szczęśliwa! :laugh2::laugh2::laugh2:

GRATULUJE cichutko KOCHANA!!!

Maggie kochana no co?:-p:-):-) jak opijamy to opijamy:-):-):-)
mamy też drineczki dla mamusiek:-):-):-):-)bez alkoholowe,co by się przyłączyć mogły ;-)))
:-):-):-):-)

jakie wspaniałości..poczęstuję się zdrówko Maggie!!!! Napewno obronisz!!! jak sobie swoje przypomnę to uff. Ja sobie z recenzentką i promotorem rozmawiałam przed obroną no bo oni stali i ja stałam to se gadaliśmy..i opuściły mnie nerwy całkiem... POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKASY!!
p.s. jaki masz temat pracy?
No nie! Ja wracam a tu po imprezie :-(może jakieś resztki chociaż zostały???
No ale nic dziewczynki, jakby co to ja też się laszczę na wiosnę ;-)właśnie z aquareobicu wróciłam :-) posiedziałm chwilę, poczytałam, chcę napisać, a tu nawet paluszki bolą :sorry2:
gratulacje!!!!!

średnio na jeża, Kuba się trochę strachał, bo było głośno okropnie, widział ktoś ducha co się boi????

ja się przebrałam za muzułmankę, ale ostatecznie robiłam foty przez całą imprezę. Z wielkim aparatem na szyi wygladałam trochę jak członek alkaidy :sorry2:

Najcudniejszy duch jakiego kiedykolwiek widziałam:tak::tak::tak:;-):-)

Gratuluje i trzymam mocno kciuki mi tez wyszedl 5/6 dni przed @ :-)

widział ktoś ducha co się boi????

nie widziałam takiego duszka.. ale synuś prześliczny.. taki kofany:) choc nie moge wyobrazić sobie Ciebie jako członka alkaidy :-D

martuska klikasz na nika osoby, która Cię interesuje, potem na profil publiczny i z prawej strony masz jego przyjaciół a pod awatarkami tekst "zaproś do przyjaciół" czy coś takiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry