reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Marzenixx

Ja sobie mysle, ze takie "a moze" to sie pojawia i bedzie pojawiac w kazdym cyklu. Wazne jest, zeby nie doszukiwac sie tego "czegos" kazdego dnia i "podciagac" to co zaobserwowalismy pod "typowe" objawy ciazowe.

Kiedy sie tak staramy, to naturalnym sa mysli ze sie moze uda. Wazne, zeby nie dac sie zwariowac i nie myslec o tym non stop, bo wtedy zaczyna sie robic niezdrowo dla Ciebie i dzieciny

reklama
5 styczznia robię test beta...:sorry2:
Ja testuje też 5 ale normalnym testem ;-)

Moze glupie pytanie zadam, ale jak wy wiecie tych pecherzykach. Ile jest, ile peklo itd?
Już dziewczyny pisały. Ja też chodzę na monitoring zaczynam od 9 dc i tak do owulacji :tak:

, chociaz w sumie to mój 19 dc ale skoro moje cykle są 31-32 dniowe to ja juz się nakręcam:baffled: a miało być inaczej...:zawstydzona/y:
Wiem jak ciężko się nie nakręcać :-( Będzie dobrze :tak:

Dziewczyny czy któraś może polecić jakiegoś dobrego prywatnego ginekolologa? Mieszkam na obrzeżach Warszawy, a swojej ginie jakoś nie ufam.
A z której strony?

Dziewczynki ja wam mówię że wszytskie w 2009 będziemy mieć fasolki, zobaczycie!

Marzenixx takie liczenie i zastanawianie się to chyba normalne jest u każdej z nas co miesiąc, choć ja osobiście przy świadomości że nie mam owu trochę wyluzowałam i może to i dla mnie lepiej. Za bardzo się nakręcałam przez wiele miesięcy a potem te rozczarowania ... ale nadzieja jest zawsze.

Kinguś w takim razie jesteśmy na dokladnie tym samym etapie teraz...;-)
Wobec tego ja juz teraz 3mam kciuki za nas - za nas wszystkie!!!
Będziemy mamusiami - kochane Staraczki - będziemy w tym roku!!!
Teraz był magiczny czas świąt, zaraz będą walentynki - będziemy mieć prezencik dla naszych M...
Nasze Dzidzie już to wiedzą i się do nas wybierają!!! :tak::tak::tak:

hej dziewczynki:-)
nadrobię Was jak wrócę:-) narazie przesyłam cieplusie pozdrowionka i buziaki z nad morza:-)

cześć dziewczyny!!! długo mnie nie było no coż to przez te święta nawet raz nie usiadłam by sprawdzić co się to dzieje... muszę przyznać że mi tego brakowało....
ja jakoś przeżyłam te święta no i te gadki kiedy dziecko...???
muszę przyznać że mimo tego pozytywnie się nastawiłam na ten cykl może się uda???
chyba mi się dni płodne jakoś przesunęły sama nie wiem bo postanowiłam nie używać w tym cyklu testów owulacyjnych...
no trochę się rozpisałam ... widzę że już sporo osób się przeniosło na 2009
więc pozdrwiam wszystkie dziewczyny!!!!!

tak, Sporo się przeniosło na 2009 a za chwilkę bedziemy się znów przenosić... - tam, gdzie są wszystkie z dzidziami i terminami porodów Prawda????:-):-):-):-):-):-):-):-)
Posyłam wszystkim pozytywne fluidki:-);-);-);-);-);-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:happy::happy::happy::happy:

mam nadzieje że rok 2009 będzie nie tylko dla mnie szczęśliwszy w staraniach ale i dla wszystkich bardzo pragnących fasolki...
jakoś dziś pusto jeszcze pewnie świętujecie???
ja sama mąż w pracy i tak się obijam...

reklama
Ja również witam poswiątecznie!!!!
Brzuszek objedzony,@ skończona,szkoda tylko,że u mnie na razie staranek nie bedzie,a do wrzesnia tak daleko...
Ale nic,minie jak 1 dzień;-)

Zaraz ide Was poczytac,bo widze ze kilka stronek sie pojawiło;-)

My Święta spedzilismy "na wyjazdach",a wczoraj rodzinka była u nas;-)
Daria cieszyła sie z prezentów,nawet jak wracaliśmy zmęczeni z Wigilii,to pruła na to nasze trzecie piętro aż mało nóg nie połamała.A zawsze na dole staje,wyciąga rączki i krzyczy:"Weź mnie"

Magia Świąt;-)

A w Nowym Roku wszystkie faktycznie przeniesiemy sie do innych wątków jak pisała smartka ;-)
Również przesyłąm moc pozytywnych fluidków:*****

Do góry