Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak to jest jak się z domu wybywa na ół dnia

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymamy mocno az mi sienieją kciuki ja pójde chyba 9 marca na badania oja gin powiedziała, że wcześniej nie ma potrzeby..trche sie denerwujeKilolek
Gratulacje ogromne, widze ze ten styczen a zwlaszcz luty to sie fasolki sypia jak z rekawa :-) napewno bedzie to dla Was szczesliwy rok 2009 :-)
Ja dzis ide na usg genetyczne badanie przeziernosci karkowej itp wiec trzymac rowniez kciuki, lacznie z wynikami swoje cytomegalii bleee....Jeszcze niedawno zrobilam test 5 dni przed @ a juz 14 tydzien jejku jak to leci :-)

Napisał maggie_f![]()
Nektarynka - co to za smutanie??? Zobaczysz te 30% da rade, głowa do góry
Zgadzam się z maggie!!!Nektarynka mój gin kiedyś powiedział do znajpomej pary, że go średnio obchodzi ile w pracentach i jakich jest plemników - jeśli tylką SĄ żywe, to jesgo interesuje jeden!!!
\I że pary zachodzą w ciążę z naprawdę słabymi wynikami M. - jak będzie mało być - to będzie Koachana! Tylko...., nie mów tak już nigdy mężowi...Dla faceta to strzał w samo serce....
Maggie - Szacunek dla tematu..:-):-):-)
co z tymi fryzjerami??? - ja jestem umówiona na dziś:-) - To chyba kobiecy sposób na taką pogodę:-)
Kilolek ja jestem na tym samym etapie z włoskami, też zapuszczam, a miałam dość krótkawe..teraz już zrobię gigant kucyka..:-) obciełam po ślubie( jak po Komunii Św.) z długich, falowanych po pas.... - M. był w rozpaczy, a teraz się chicha bo znowu się falują.... - Może to go - RUSZY:
Lecę Dziewuszki coś poprasować -ostatni dzień ferii przeto -, potem obiadek i na 12 fryzzzjer,
Miłego dnia kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego dobrego!!!ps.''pyszny tort''Witam
Stawiam urodzinowy :-)
![]()