• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ostatnią @ miałam 16 stycznia i nic od wczoraj doszedł mi straszny ból sutków zazwyczaj na okres całe piersi mnie bolały a do gin mam na 11 marca dopiero a test pierwszy jaki robiłam wyszedł negatywny:( Nie wiem już nic ale mam nadzieje taką skrytą że to jednak dzidziuś a jak nie to nie wiem co mi jest:(

reklama
Ostatnią @ miałam 16 stycznia i nic od wczoraj doszedł mi straszny ból sutków zazwyczaj na okres całe piersi mnie bolały a do gin mam na 11 marca dopiero a test pierwszy jaki robiłam wyszedł negatywny:( Nie wiem już nic ale mam nadzieje taką skrytą że to jednak dzidziuś a jak nie to nie wiem co mi jest:(

kiedy robilas pierwszy test?

Paulina wszystkiego najlepszego!

Ja dzisiaj Kubusia na basen zabrałam. Nie byliśmy ze 3 miesiące. Wcześniej już pływał jak rybka,a dziś nie chciał do wody wejsć :sorry2: całe szczęście powoli sie przełamał i pod koniec juz fajnie się bawiliśmy, ale cały czas musiałam go przynajmniej jedną ręką trzymać.

Hej Dziewczynki,

Dotarłam wreszcie przed kompa i nadrobiłam zaległości :-)

Cześć dziewczynki. Ja ide jutro do mojego gina,ciesze sie bo źle sie dzisiaj czuje i mam nadzieje,że on mi powie że wszystko jest nadal dobrze.Tylko,że sie boje:-(
Jak u ginka? Co powiedział? Jak się czujesz Słońce??

co z tymi fryzjerami??? - ja jestem umówiona na dziś:-) - To chyba kobiecy sposób na taką pogodę:-)
Kilolek ja jestem na tym samym etapie z włoskami, też zapuszczam, a miałam dość krótkawe..teraz już zrobię gigant kucyka..:-) obciełam po ślubie( jak po Komunii Św.) z długich, falowanych po pas.... - M. był w rozpaczy, a teraz się chicha bo znowu się falują.... - Może to go - RUSZY::-D:-D:-D
Lecę Dziewuszki coś poprasować -ostatni dzień ferii przeto -, potem obiadek i na 12 fryzzzjer,
Miłego dnia kochane:happy2::happy2::happy2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak tam było u fryca? Może jakąś fotkę wkleisz? :-)
Kilolek

Gratulacje ogromne, widze ze ten styczen a zwlaszcz luty to sie fasolki sypia jak z rekawa :-) napewno bedzie to dla Was szczesliwy rok 2009 :-)

Ja dzis ide na usg genetyczne badanie przeziernosci karkowej itp wiec trzymac rowniez kciuki, lacznie z wynikami swoje cytomegalii bleee....Jeszcze niedawno zrobilam test 5 dni przed @ a juz 14 tydzien jejku jak to leci :-)
Kroptusia, leci ten czas że ho ho. Jak tam po usg? Pisz, pisz.
Witam
Stawiam urodzinowy :-)
candleshappybirthdayvu5.jpg
Mniam, mniam ... :-D:-D:-D
Wszystkiego Naj Naj Kochana, przede wszystkim Zdrówka i Fasolki oczywiście życzę :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry