• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Największy udział miał w tym Twój M. :-D:-D:-D Ale nasze czary-mary pewnie też coś pomogło :-):-):-)

A jak córcia zareagowała? Cieszy się??

dopiero ją wprowadzamy w to na razie mój M jej tłumaczył, ze nie może mamy denerwować i musi byc grzeczna, podobno bardzo poważnie to przyjęła ale bardzo czekała na to.. i hihi czytała w swoich książkach typu ciało człowieka, encyklopedia dla najmłodszych itd. jak dzidzius rosnie w brzuszku..
raz zapyała, którędy wychodzi i jak jej powiedziałam, prawde oczywiście, to mi odp. "mama chyba sobie żartujesz, niemożliwe":-D:-D:-D
ach tylko czekac jak zacznie dokładnie dopytywac skąd ten plemniczek sie tam bierze:sorry2::sorry2::baffled:

jak jej tłumaczyłam ze jeszcze na 100% ie wiem czy jest dzidzius dopiero lekarz powie to mi kazała "sprawdzić tym urządzeniem białym":-):-D

ale sie uśmiałam :-):-):-)

najlepiej jak kiedy rano byłam z nią sama i wstajac z łóżka pojawiła się obfita @ i musiałam ją ptosić o czystą bieliznę a później tłumaczyć, że to taka AWARIA u dorosłych pań, tak jak piersi, która jest co miesiąc i to normalne, a ona zapytała "tak jak cieczka u piesków?? " (bo mamy sznaucerka miniaturkę) i juz dla niej było jasne co reklamuja w telewizji dla pań i dlaczego mama nosi w torebce takie podłużne białe urządzenia...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Powtórze w poniedziałek zaczekam jeszcze te pare dni:(
daj znac co wyjdzie trzymam kciuki

najlepiej jak kiedy rano byłam z nią sama i wstajac z łóżka pojawiła się obfita @ i musiałam ją ptosić o czystą bieliznę a później tłumaczyć, że to taka AWARIA u dorosłych pań, tak jak piersi, która jest co miesiąc i to normalne, a ona zapytała "tak jak cieczka u piesków?? " (bo mamy sznaucerka miniaturkę) i juz dla niej było jasne co reklamuja w telewizji dla pań i dlaczego mama nosi w torebce takie podłużne białe urządzenia...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie moge sie doczekac az nasze dziecko bedzie takie pytania zadawac i ciekawa jestem co bede odpowiadac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry