camelia
Fanka BB :)
No to super że sie cudnie czujesz. I idź czym prędzej na L4 - odpoczywaj i ciesz się wolnym czasem, sobą i fasolką. :-);-)![]()
Dzięki!!! KOCHANA JESTES!!
...........bede miała dużo czasu dla starszej córci ale bedzie zachwycona...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to super że sie cudnie czujesz. I idź czym prędzej na L4 - odpoczywaj i ciesz się wolnym czasem, sobą i fasolką. :-);-)![]()
Największy udział miał w tym Twój M.Ale nasze czary-mary pewnie też coś pomogło :-):-):-)
A jak córcia zareagowała? Cieszy się??

Powtórze w poniedziałek zaczekam jeszcze te pare dniwiesz sporo czasu minelo, moze powtorzysz..
ale sie uśmiałam :-):-):-)

daj znac co wyjdzie trzymam kciukiPowtórze w poniedziałek zaczekam jeszcze te pare dni![]()
najlepiej jak kiedy rano byłam z nią sama i wstajac z łóżka pojawiła się obfita @ i musiałam ją ptosić o czystą bieliznę a później tłumaczyć, że to taka AWARIA u dorosłych pań, tak jak piersi, która jest co miesiąc i to normalne, a ona zapytała "tak jak cieczka u piesków?? " (bo mamy sznaucerka miniaturkę) i juz dla niej było jasne co reklamuja w telewizji dla pań i dlaczego mama nosi w torebce takie podłużne białe urządzenia...![]()