Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wszystko bedzie dobrze, spokojnie i bez nerwów!!!:-)Czesc dziewczynki. Maggie okazuje sie ze twardnieje mi macica i dlatego mialam skurcze. Musze brac nospe i lezec,strasznie sie balam jak do niego jechalam wczoraj. Milego dnia dziewczynki![]()
Cześć dziewczynki!!
oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...
Pozdrawiam FASOLOWO;-)

rób, rób. Też Ci wysyłam fluidki....najkrotszy 30,a najdluzszy 37 choc w styczniu taka mialam nadzieje na fasolke,ze @ mi sie spoznila 3 tygodnie,lekarz powiedzial ze to wina wlasnie stresu,bo moje cykle sa w granicach normy,bo zawsze mam tak co 33-35 dni,nie wiem,czy robic test,czy nie ma sensu

i nich łapie kto chce ;-)camelia - ja jeżeli mogę, to też sobie trochę złapię:-) dziękuję![]()

i tyle już "zaskoczyło"