• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam
Czy kłująco bolące cycki w 21dc.,mogą być objawaem fasolki?????????
I kiedy najwcześniej robić test,a powiem ,ze staranko było dawno 10dc.,cykle 29-30d??

reklama
Gaba82 nie załamuj się. Poczekaj jeszcze 3 dni jak nie dostaniesz okresu to powtórz test. Może troszeczkę za wcześnie go zrobiłaś...Z tego co czytałam na forum to często pierwszy wychodził negatywnie a następne już 2 kreseczki:-)

Ja niestety chyba dostanę jutro @, bo już mnie trochę brzuch pobolewa. Wydaje mi się, że test najlepiej zronić w dniu spodziewanej@

mi sie wydaje ze jesli ma sie nieregularne cykle to zrobic 2 dni pozniej tzn jesli najdluzszy ma 30 dni to w 32dc.. jesli ma sie regularne jak w zegarku to mozna w tym dniu co ma byc @.. no ale wiadomo stres, chec dziecka moze spowodowac nawet przy regularnych cyklach zachwianie.. ja do tej pory moze zrobilam z 6 testow.. 2 jeszcze w anglii jeden po @ poniewaz strasznie wymiotowalam a jeden przed powrotem do Polski, aby po prostu wiedziec bo jechalismy autem.. a to 24h w drodze..

kilka w Polsce jeden takze był jakos po @ z racji bardzo krótkiego @ myślałam, że to jakieś plamienie.. nie wiem jak bedzie w tym cylku.. zobaczymy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry