reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

"Lista Staraczek 2009r"

lolitka200
romka
Lilu19
martynka222
bablyss
becia84
Kroptusia ll
Agnessita
mezatka
madziulenka
maja123
kingus
Marzenixx
katarzynka1979
Aga6696
OLICA
Qcz
niunia27
mari27
asiucha-L
malwina :)
amelka84
babo
sisi86

ll oznacza zafasolkowana staraczke :D

Aby zostac wpisanym na liste proszę przywitac się (napisac coś) na wątku Staraczki 2009 i wysłac mi PM.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po dłuuugiej nieobecności.
Mnie moja kobieca intuicja też podpowiadała co nie co. Pamiętam dokładnie jak mąż przyjechał z pracy wieczorem, zjadł późny obiad położył się spać. Tylko że nie sam. Po miłym wieczorku zachciało nam sie spacerku, wtedy przeszliśmy obok sklepu dziecięcego a ja wtedy wystrzeliłam jak z armaty "kochanie mówią że kobieca intuicja jest niezawodna a ja coś czuje że odwiedzimy ten sklep już niedługo" on na to" przecież dopiero zaczelismy się starać" a ja "mów i myśl co chcesz ja wiem że się dziś udało" i tak właśnie było. Czułam taką energię i wiedziałam że jestem w ciaży po prostu wiedziałam.
Przy drugim synku też było podobnie. Pewnego wieczorku po prostu tak mnie natchneło że powyrzucałam z lodówki wszystko co niezdrowe wiedząc że właśnie się udało i nie mga te świństewka mnie kusić.
Wieżcie dziewczyny w swoje przeczucia!!!

no i mamy mały bałaganik, prawdą jest, że problem odpowiedniego wątku powinien rozpatrzyć administrator......
Ja i tak na jakiś czas wyskakuję i nie będę tu pisać.
Opuszczam sobie forum.
Nie będę pisać bo nie mam o czym a każde objawy jakie miałam od kwietnia mogły pasować do ciąży, także na razie dziewczynki.
Powodzenia i cieszcie się fasolkami;-)

Jak najbardziej kontynuacja starań z poprzednich lat.
Mamusie, staraczki w 2009 moim zdaniem oznacza te kobietki które już mają dziecko jak i te co dopiero starają się o pierwsze dziecko. To jest zdanie moje na ten temat.
Tak czy siak dopisuję się do forum, nadal będę sie z M starać o dziecko jednak na chwilę obecną nie będę nic pisać bo nie mam o czym. Wszelkie objawy ciąży już przez prawie rok miałam a jej jednak nadal nie ma. Zajmę sie czymś innym a może się uda.
Powodzenia dziewczyny w intensywnej pracy:-)

Niunia- moim zdanie nie ma zadnego balaganu, na watku Mamusie, staraczki 2009 pisze wiekszosc kobiet ktore juz maja dzidziusie, watek starajace sie 2009 powstal z mysla o przedluzenie watku starajace sie 2008,
ja bardziej czuje sie na tym watku :tak:

Dziewczyny chyba nie ma sensu tworzyc kilka wątkow 2009
a to ze powiedzmy ktoś juz ma dziecko i znow sie stara to chyba nie ma znaczenia bo cel jest ten sam co mamus ktore dzieci jeszcze nie mają: zafasolkowac.
Pozdrawiam Cieplo

Dziewczynki, wobec tego ja też nic nie napiszę o przeczuciu, i uczuciu, które właśnie mam.... tylko uśmiecham się do siebie w serduszku:blink::blink::blink:
troszkę nieśmiale i ostrożnie....a chciałoby się aż krzyknąć z radości ale obawa przed rozczarowaniem to tłumi....
tak czy siak - Istnieje coś takiego jak magia świąt.....
Dzięki, że opisałyście jak to było z Wami! I czy to oznacza, że nie nalezy się bać swojego przeczucia?
I czy to naprawdę przeczucie czy tak wielka nadzieja, którą z nim mylimy???:sorry2:

CZesc dołączam do staraczek w 2009, jestem po zabiegu ale akurat w 2009 na samym począteku zaczynam starankowy cykl!! Już się nie moge doczekać!!

reklama
Niunia- moim zdanie nie ma zadnego balaganu, na watku Mamusie, staraczki 2009 pisze wiekszosc kobiet ktore juz maja dzidziusie, watek starajace sie 2009 powstal z mysla o przedluzenie watku starajace sie 2008,
ja bardziej czuje sie na tym watku :tak:
ja mysle dokladnie tak jak Ty Lilu!
Dziewczyny chyba nie ma sensu tworzyc kilka wątkow 2009
a to ze powiedzmy ktoś juz ma dziecko i znow sie stara to chyba nie ma znaczenia bo cel jest ten sam co mamus ktore dzieci jeszcze nie mają: zafasolkowac.
Pozdrawiam Cieplo
niby racja ale kobieta ktora ma juz dzidzie wie jak to jest nosic pod sercem malenstwo a my ktore nigdy tego nie doswiadczylysmy tez czujemy sie inaczej w calej tej sytuacji...niby cel jest ten sam...nie zrozumcie mnie zle,poprostu tak mysle...ale chyba nie ma co robic zamieszania,jakos sie zintegrujemy..:tak:

Do góry