Ola85
Fanka BB :)
Ola, nie nakręcaj się. Dobrze będzie:-) Musi być!!
Dzieki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ola, nie nakręcaj się. Dobrze będzie:-) Musi być!!
też bym chciała taką niespodziankę. Zwłaszcza że za miesiąc nasza pierwsza rocznica, i kiedy M. pyta co chciałabym dostać... to jedyne co mi przychodzi do głowy to właśnie fasoleczka.....Ale nie mówię tego głośno bo będzie smutny, że nie ma no to zbyt wielkiego wpływu.Trzymam kciuki
A z tym wiekiem to niech Toj M sie nie boi - moj skonczy w tym roku 42 ;o) - Nils - jego syn z pierwszego malzenstwa bedzie ponad 15 lat starszy od Bobasa
a szawgier zostal tatusiem w wieku 49) i ma juz 2 synow - jeden ma 26 a drugi 21 lat ;o)
Przestac sie starac znaczyloby tyle co sie zabezpieczac) - my z M wcale sie nie staralismy swiecie przekonani ze nie moge zajsc w ciaze - ten Bobas w brzuszku to "wpadka-niespodzianka"
)
nie martw sie Olkamy tez sie doczekamy ale wiem co czujesz w moim otoczeniu tez wszystkie juz maja dzidzie,a na dodatek miesiac temu urodzila kuzynka z ktora mialam taki sam termin porodu
jej sie udalo mnie nie
ciagle mnie nachodzi pytanie ''dlaczego''!?,a ostatnio jest coraz gorzej juz o tym nie myslam,nie przypominalam a teraz to wrocilo i to ze zdwojona sila,nie wiem dlaczego juz od tygodnia jestem przybita mam dosc
(sorry,ze tak smuce ale juz dluzej nie moge
![]()