Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś jest moj 20dzien cyklu a mam 30-32dniowe cykleKinga - gdzie Twój suwaczek z cyklem??? Doczytałam się że zostało Ci 10 dni do testu. Może te bóle to już nie owulka tylko zagnieżdżanie. Jak długie masz cykle???
;-)Phi, nie to nie,
Obrażam się i idę spać
Buuuuuuuuuuuuuuuu
prosze mi fochów nie strzelać ;-):-) Pisz do mnie na PW jak bedziesz na forum. Jezeli i ja bede to pojawie sie na pewno
Bo niestety ale malo bywam na necie.
najpiękniej byłoby za jednym razem:-) W mojej rodzinie są regularnie od kilkudziesięciu lat bliźnięta.Moja Mama mówi, że akurat na moje pokolenie teraz by wypadało:-) Ale co ma być to będzie. Jednego jestem pewna-jak zobaczę te upragnione dwie kreseczki na teście to oszaleję ze szczęścia.
więc się jakoś specjalnie nie nakręcam.
A jakie to ziółka???? Może by spróbować. Choć nie wiem czy mnie M. nie wywali z domu jak przyjdę z kolejnym specyfikiemUżalam się dzisiaj nad sobą od samego ranaMoże jutro będę w lepszym nastroju...
Powiem Wam, że te ziółka, które piję, a które tak zachwalają inne dziewczyny, to nie smakują najgorzej i może pomogąPodobno są rewelacyjne na poprawienie pracy jajników i wielu dziewczynom pomogły zajść w ciążę. No i nie są takie drogie, jak inne wspomagacze owulacji przepisywane przez lekarzy. Jestem ciekawa efektów
![]()
A jakie to ziółka???? Może by spróbować. Choć nie wiem czy mnie M. nie wywali z domu jak przyjdę z kolejnym specyfikiem![]()
Tyle się napisałam i post obcięłoA jakie to ziółka???? Może by spróbować. Choć nie wiem czy mnie M. nie wywali z domu jak przyjdę z kolejnym specyfikiem![]()