Katerinka
Czasem złośnica
Witaj Madziulenka!!!! Mam nadzieję, że staraczką będziesz bardzo niedługo
Życzę ślicznej fasolki!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieramDziewczyny chyba nie ma sensu tworzyc kilka wątkow 2009
a to ze powiedzmy ktoś juz ma dziecko i znow sie stara to chyba nie ma znaczenia bo cel jest ten sam co mamus ktore dzieci jeszcze nie mają: zafasolkowac.
Pozdrawiam Cieplo
ja mysle dokladnie tak jak Ty Lilu!
niby racja ale kobieta ktora ma juz dzidzie wie jak to jest nosic pod sercem malenstwo a my ktore nigdy tego nie doswiadczylysmy tez czujemy sie inaczej w calej tej sytuacji...niby cel jest ten sam...nie zrozumcie mnie zle,poprostu tak mysle...ale chyba nie ma co robic zamieszania,jakos sie zintegrujemy..![]()
Kurcze dziewczyny ale o to wlasnie chodzi zeby sie zintegrować...wpolnie wspierac i doradzac sobie.
Mi tam bez roznicy gdzie bede...czy u mamus po raz pierwszy czy u mamus po raz 10....Droga jest ta sama....ja niby wiem jak to jest byc w ciązy ale tak samo podchodze do tego jak za 1 razem..podobne obawy itp
pozdrawiam Was dziewczyny))
popieram
ale niech robią dziewczyny jak chcą...
ja tu nie jestem moderatorem![]()
To ja się też melduję na nowym wątku, mimo że nie wiem kiedy zacznę nowe staranka.. Ale lubię Was podczytywać, więc będe wpadać co jakiś czas! :-)
Kochane JA WIEM że ten NOWY ROK to będzie baaaaardzo dobry rok i wiele z nas tu obecnych zafasolkuje!
Wiem to bo.. poprostu WIEM!![]()