reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Lusesita wracaj nam szybciutko do zdrówka i pełni formy,
Popieram Katerinka - może to dzidzia - noworoczny prezencik chce Wam ofiarować:-):-):-)
3mamy kciuki!

reklama
hej dziewczynki
Ja też tu jestem!!!

Dziewczyny nie wiem o co chodzi....bo przeciez tak jak powiedziała Lilu, już wczesniej tez tak było..był wątek staraczek i staraczek które mają juz dzieciaki...Zwracałam uwagę na to, podczas zapisywania się na staraczki 2008.
Ja tam widzę różnice....

Dawno mnie nie bylo!z racji tej, ze wyjechalam na swięta, nie złożylam wam życzeń...WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE I OCZYWISCIE MALUSZKA NA NOWY ROK!!!

PROSZĘ WAS O RADĘ!!!
Nie mialam @ od wrzesnia więc zmienilam lekarza dostalam luteine i w 5 dniu cyklu mialam zrobic te badania.Niestety popadło na święta! i co teraz?muszę czekac do następnej @ ale martwię się bo może chodzilo temu lekarzowi o to, aby zobaczyc hormony po braniu luteiny?(to nowy lekarz, nie mam kom.do niego) moj mąż tez musi zrobic badania ale z nim mniejszy problem...
może któras z was byla w takiej sytuacji?lilu może ty się orientujesz???masz podobne problemy do moich....???

Wicie wszystkie dziewczyny!!!;-)​
Ja tez sie tu do was dolaczam. Udzielalam sie na forum Starajace sie 2008 a teraz Nowy 2009 rok juz za pasem. Wiem, ze watek ten jest prawie taki sam jak Mamusie, staraczki 2009, ale mysle, ze jest to kazdej indywidualna sprawa czy bedzie pisac tu czy na tym drugim forum:tak:. Przeciez zawsze mozna napisac i poprosic o rade na dwoch forach. Ja czasami tak robilam, zeby miec wiecej odpowiedzi na dreczace mnie pytanie:tak::tak:.
Ja czuje, ze to forum jest mi blizsze:tak::-):tak:, co nie znaczy ze nie bede pisac na drugim forum:-), bo jestem starajaca sie o dzidziusia po raz pierwszy.Wiem, ze jesli bede potrzebowala rady osoby, ktora byla juz w ciazy to nie omieszkam tam zajrzec i napisac.
A tak wogole to 3 dni mi zostaly do testowanka, chyba ze @ przyjdzie wczesniej. Czuje sie juz zle, piersi bola, brzuszek boli i jest duzy:wściekła/y:Ogolnie samopoczucie jak zawsze przed @. Kurde dlaczego ta franca ciagle przychodzi?:-(.​

PROSZĘ WAS O RADĘ!!!
Nie mialam @ od wrzesnia więc zmienilam lekarza dostalam luteine i w 5 dniu cyklu mialam zrobic te badania.Niestety popadło na święta! i co teraz?muszę czekac do następnej @ ale martwię się bo może chodzilo temu lekarzowi o to, aby zobaczyc hormony po braniu luteiny?(to nowy lekarz, nie mam kom.do niego) moj mąż tez musi zrobic badania ale z nim mniejszy problem...
może któras z was byla w takiej sytuacji?lilu może ty się orientujesz???masz podobne problemy do moich....???

Hejka bablyss;-). Nigdy nie bralam zadnych tabletek (jak np Luteina ) i nie mialam podobnej sytuacji. Jesli natomiast lekarz powiedzial, zeby zrobic badania w 5 dniu cyklu to chyba tak powinno byc:tak:. Rozumiem cie calkowicie, ze nie moglas bo swieta. Mysle, ze trzeba poczekac na nastepna @, choc pewnosci nie mam. Musisz sie jakos skontaktowac z tym lekarzem:tak: i zapytac o wszystko. Wiem, ze nie masz do niego komorki no ale jakis adres masz i moze stacjonarny maja do niego? Pozdrawiam....

hej dziewczynki
Ja też tu jestem!!!

Dziewczyny nie wiem o co chodzi....bo przeciez tak jak powiedziała Lilu, już wczesniej tez tak było..był wątek staraczek i staraczek które mają juz dzieciaki...Zwracałam uwagę na to, podczas zapisywania się na staraczki 2008.
Ja tam widzę różnice....

Dawno mnie nie bylo!z racji tej, ze wyjechalam na swięta, nie złożylam wam życzeń...WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE I OCZYWISCIE MALUSZKA NA NOWY ROK!!!

PROSZĘ WAS O RADĘ!!!

Wydaje mi sie kochana ze spokojnie mozesz zrobic te badania po drugiej @... Luteina podnosi tylko progesteron w II fazie cyklu wiec lekarzowi nie chodzilo zeby zobaczyc twoje hormonki w I fazie cyklu po luteinie bo zrobilby to w II fazie :tak:

Wicie wszystkie dziewczyny!!!;-)​

Ja tez sie tu do was dolaczam. Udzielalam sie na forum Starajace sie 2008 a teraz Nowy 2009 rok juz za pasem. Wiem, ze watek ten jest prawie taki sam jak Mamusie, staraczki 2009, ale mysle, ze jest to kazdej indywidualna sprawa czy bedzie pisac tu czy na tym drugim forum:tak:. Przeciez zawsze mozna napisac i poprosic o rade na dwoch forach. Ja czasami tak robilam, zeby miec wiecej odpowiedzi na dreczace mnie pytanie:tak::tak:.
Ja czuje, ze to forum jest mi blizsze:tak::-):tak:, co nie znaczy ze nie bede pisac na drugim forum:-), bo jestem starajaca sie o dzidziusia po raz pierwszy.Wiem, ze jesli bede potrzebowala rady osoby, ktora byla juz w ciazy to nie omieszkam tam zajrzec i napisac.​

A tak wogole to 3 dni mi zostaly do testowanka, chyba ze @ przyjdzie wczesniej. Czuje sie juz zle, piersi bola, brzuszek boli i jest duzy:wściekła/y:Ogolnie samopoczucie jak zawsze przed @. Kurde dlaczego ta franca ciagle przychodzi?:-(.​

kochana wiele dziewczyn ma obiawy nadchodzacej @ a mimo tego jest fasolka, co i tobie zycze, poczekaj jeszcze te 3 dni i testuj :-D a ja trzymam kciuki :tak:

ale on w luxmedzie przyjmuje to napewno mi nie dadzą numeru do niego...dziewczyny cytologia tez wyszla żle...mam cytolize, autolize i zapalenie znaczne i coś tam jeszcze...oj juz nie wiem sama...zobaczymy jakos zadzialam...

Witam!
Wczoraj ostatni dzien w tym cyklu bralam Luteine. Mialam ogromna nadzieje ze wkoncu bedzie jakis efekt staranek i ku mojemu zdziwieniu od razu pojawila sie @!!! Zdziwienie tym wieksze ze ostatnie 2 cykle trwaly po 45-46 dni a tym razem Luteina i cykl trwal 27 dni. Okropnie boli mnie brzuch i jak zwykle jestem podlamana. Znowu nic!!! A tak bardzo chcialam....:-(

reklama
i ja tu juz dotarlam,, choc juz jestem w ciazy ale jednak jestem z tym forum zwiazana i tak juz zostane tutaj narazie:):-D

Do góry