• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam nową osóbke..

odnosnie szyjki u mnie w tym miesiacu po okresie szyjka byla zamknieta potem sie okworzyla i pojawil sie sluz.. ale caly czas na dole podczas @ byla u góry i miekka.. teraz czekam na owulke.. w tym miesiacu brałam clo i niby po nim owulka powinna byc okolo 11-15dc a dzis jest 19 ale ja takze cykle dlugie mam wiec chyba niec nowego albo clo nie zadzialalo i owulka sama przyszla albo po prostu na mnie tak dziala..

reklama
Emma23 Bezapelacyjnie trzeba działać!!!!!

Ja dziś z rana pełna nadziei, że może jestem w ciąży, zaczęłam udzielać się nawet na forum, a tu właśnie ślady @ się pojawiły :-( Już się awanturuję z M z nerwów.
Znając moje szczęście pewnie dłuuuuugo tu z wami zabawię.

Hejka laseczki

Teraz jakos sie zaniedbalam z obecnoscia bo troche pracy na studiach, ale wszystko pozaliczane i wczoraj w nagrode maz zabral mnie na zakupki. Do owulacji jeszcze troche a M zaczyna nocki na przyszly tydzien, wiec zobaczymy. Witam nowe staraczki i przesylam caluchy

reklama
A u Ciebie jak zajaczku81?Starania rozpoczetete na nowo?;-) Wszystkim zycze powodznia nam sie chyba udalo(chyba bo potwierdzenia od lekarza jeszcze nie mam) nasz sposob to przytulanko co 2 dzien i potem lezenie z pol godzinki nogami do gory:-ppozdrawiam
Cześć Kobitki:)
Weri, my na razie z mężem trenujemy. Nie mam jeszcze owulki.Dzisiaj 10 dc. Testuję owu od soboty już, żeby nie przegapic jak ostatnio... Tylko obawiam się że znowu nic z tego nie będzie, ponieważ mąż wyjeżdża w środę:crazy::-(:-(
Mogę po prosty jeszcze nie mieć owu. Dzisiaj idę do lekarza... niech mnie skieruje na badania:baffled:
Weri, jak długo Wy się staraliście??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry