martyna222
udało się ! :)
babyless nie martw się i wcale nie musi tak być... uda się napewno... ja też 2 lata czekam na ten cud i musi się w końcu udać...nie którzy po prostu mają szczęście raz i już ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc :-) ja już zapisałam się do staraczek 2009 na innym poście ale bardzo chętnie będe tam gdzie pozytywne fluidy latają![]()
Staraczka 2009![]()
lilu wiesz na wiosne będzie 2 lata ale my przed ślubem wogóle nie uwarzalismy i nic...
ten pierwszy rok to bylo tak że co cykl to nadzieja, moze się uda będzie świetnie a jak nie, to ja tak się nie zastanawialam dlaczego tak jest...ale juz po roku to zaczelismy konkretnie pracowac i nic..
Policystyczne jajniki no i brak cykli owulacyjnych.Ale wiesz, zmienilam lekarza no i od nowa szukanie i mysle ze on mnie poprowadzi troszke dokladniej i będzie efektten lekarz mowi że nie jest pewien czy to pco...ja juz teraz zgłupiałam...teraz znowu nie mialam @ od wrzesnia.
Moje kolezanki w ciąży, moja siostra tez, wszystkie za pierwszym razem...juz wbijam sobie do głowy ze moze tak ma byc..
Witam wszystkie staraczki
Ja równiez dołączam do starających sie 2009 mimo, że z narzeczonym staramy się od września 2008 i jak narazie bez efektów. W każdym razie mam nadzieję, że rzeczywiście ten 2009 rok będzie dla nas szczęsliwy. Dla mnie osobiście 2008 był okropny....więc liczę na ten nadchodzący 2009:-)
Powodzienia i szybkiego zafasolkowania dla nas wszyskich!!!
według mnie to fasolka... na 99,99% więc nie masz co się martwić... ale u nas mozesz zostać... ciążowe fluidki się przydadzą...!!!ja nie wiem czy jestem z Wami na stale mam cicha nadzieje ze nie bede juz staraczka 2009 i zalapie sie tylko na ten rok. Jutro ide do gina to sie moze cos rozjasni. Trzymajcie kciuki)
według mnie to fasolka... na 99,99% więc nie masz co się martwić... ale u nas mozesz zostać... ciążowe fluidki się przydadzą...!!!