• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
u mnie bez zmian,wyluzowalam troche,bo ostatnio bylo ze mna nie zaciekawie,mijaly miesiace w ktorych mialam miec moja dzidzie i ciagle o tym myslalam,cykle mi sie powoli reguluja z czego sie ciesze:) przytulanki sa wtedy kiedy chcemy,a nie kiedy musialy by byc tak,ze co bedzie to bedzie moze w tym cyklu sie uda i bede miala prezent na swieta

Justys dobrze że takie masz podejscie:)
trzymam kciuki za ten cykl :tak:

No a ja własnie wróciłam z miasta..
i po chwili pojawiły sie pierwsze ślady @ :-(
tyle..

Przykro mi Kinga że ta wredna @ Cię dopadła:wściekła/y:
Ja jutro mam koniec @.
A właśnie się dowiedziałam jaki mój facet ma grafik na najbliższe dwa tygodnie i doszłam do wniosku że to przeznaczenie:-)cudny wręcz zbieg okoliczności:-)to musi coś znaczyć. On ma wyjazdową pracę-jest kierowcą i często niema go w domu kilka dni pod rząd a teraz będzie pracował w takie dni że przytulanki będą możliwe w 8, 12 i 14 dniu cyklu:tak:to się idealnie składa:tak:w dodatku moja nawiedzona koleżanka mi policzyła że 24 grudnia tego roku minie mi dokładnie 10 000 dni życia na tym naszym skomplikowanym świecie i według jakiś tam wierzeń jest to dzień absolutnie wyjątkowy w którym dzieją się rzeczy magiczne:-)a najlepsze jest to że gdybym w tym cylku zafasolkowała to termin przyjścia na świat dzidzi byłby właśnie na około 24 grudnia:tak:Odrazu mi się nastwienie poprawiło.Jestem dobrej myśli i czuję że to jest to i tak ma właśnie być:-)Co Wy na to dziewczyny?może to ta"magia" która się przewija tu przez nasze rozmowy:blink:

Mi jest rowniez Kingus przykro,ze @ sie pojawila dlaczego tak jest,ze Ci co chca to nie maja dzidzi,a Ci co nie chca to maja,niesprawiedliwe:no::no::no: ale musimy wierzyc,ze i nam sie uda:tak:

Przykro mi Kinga że ta wredna @ Cię dopadła:wściekła/y:
Ja jutro mam koniec @.
A właśnie się dowiedziałam jaki mój facet ma grafik na najbliższe dwa tygodnie i doszłam do wniosku że to przeznaczenie:-)cudny wręcz zbieg okoliczności:-)to musi coś znaczyć. On ma wyjazdową pracę-jest kierowcą i często niema go w domu kilka dni pod rząd a teraz będzie pracował w takie dni że przytulanki będą możliwe w 8, 12 i 14 dniu cyklu:tak:to się idealnie składa:tak:w dodatku moja nawiedzona koleżanka mi policzyła że 24 grudnia tego roku minie mi dokładnie 10 000 dni życia na tym naszym skomplikowanym świecie i według jakiś tam wierzeń jest to dzień absolutnie wyjątkowy w którym dzieją się rzeczy magiczne:-)a najlepsze jest to że gdybym w tym cylku zafasolkowała to termin przyjścia na świat dzidzi byłby właśnie na około 24 grudnia:tak:Odrazu mi się nastwienie poprawiło.Jestem dobrej myśli i czuję że to jest to i tak ma właśnie być:-)Co Wy na to dziewczyny?może to ta"magia" która się przewija tu przez nasze rozmowy:blink:
moze to jakis znak Aniu:) trzymam kciukasy !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry