K
Kinga85
Gość
witam i ja...
ide zrobic sniadanie dziecku a potem po butki do sklepu. moze w koncu ten test kupie!

ide zrobic sniadanie dziecku a potem po butki do sklepu. moze w koncu ten test kupie!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to się idealnie składa
w dodatku moja nawiedzona koleżanka mi policzyła że 24 grudnia tego roku minie mi dokładnie 10 000 dni życia na tym naszym skomplikowanym świecie i według jakiś tam wierzeń jest to dzień absolutnie wyjątkowy w którym dzieją się rzeczy magiczne:-)a najlepsze jest to że gdybym w tym cylku zafasolkowała to termin przyjścia na świat dzidzi byłby właśnie na około 24 grudnia
Odrazu mi się nastwienie poprawiło.Jestem dobrej myśli i czuję że to jest to i tak ma właśnie być:-)Co Wy na to dziewczyny?może to ta"magia" która się przewija tu przez nasze rozmowy
moze to jakis znak AniuPrzykro mi Kinga że ta wredna @ Cię dopadła
Ja jutro mam koniec @.
A właśnie się dowiedziałam jaki mój facet ma grafik na najbliższe dwa tygodnie i doszłam do wniosku że to przeznaczenie:-)cudny wręcz zbieg okoliczności:-)to musi coś znaczyć. On ma wyjazdową pracę-jest kierowcą i często niema go w domu kilka dni pod rząd a teraz będzie pracował w takie dni że przytulanki będą możliwe w 8, 12 i 14 dniu cykluto się idealnie składa
w dodatku moja nawiedzona koleżanka mi policzyła że 24 grudnia tego roku minie mi dokładnie 10 000 dni życia na tym naszym skomplikowanym świecie i według jakiś tam wierzeń jest to dzień absolutnie wyjątkowy w którym dzieją się rzeczy magiczne:-)a najlepsze jest to że gdybym w tym cylku zafasolkowała to termin przyjścia na świat dzidzi byłby właśnie na około 24 grudnia
Odrazu mi się nastwienie poprawiło.Jestem dobrej myśli i czuję że to jest to i tak ma właśnie być:-)Co Wy na to dziewczyny?może to ta"magia" która się przewija tu przez nasze rozmowy
![]()