M
maja123
Gość
Dziewczynki pozwolilam sobie zrobic nasza
" LISTE STARACZEK 2009" Jest na 1 stronie w moim poscie ;-)
Bardzo fajny pomysł!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Pamiętaj, że będziemy Cię wspierać, nie jesteś samaCzesc dziewczynki!ja chyba odloze staranka na bardzo dlugo.ostatnio nie uklada sie miedzy mna a moim mezem

Mocno trzymam kciuki ;-);-);-)witam po świętach
Ja równo za tydzień testuję. nie denerwuje sie i jestem spokojnaco bedzie to bedzie. Powiem tylko że pare dni po owilacji zle sie czułam i ten stan utrzymuje sie do dziś... nie wiem czemu. Tyle...
Mnie po 7 dniach od owulacji w sklepie tak mocno jajnik, dół brzucha zakuł że pomyślałam że to może być fasolinka ;-)mam pytanko : czy któraś z was miała (bądz slyszala, czytała ) zaraz po zapłodnieniu uczucie ze to jest "to"?
Dziewczynki pamietam takie dziwne uczucie z pierwszej ciazy, przytulanki spontaniczne, dziecka nie planowalismy jeszcze wtedy...jakos tak kilka godzin po przytulankach jechalismy do pracy i powiedziałam m że dziś mogło sie cos wydarzyć i ze moge być w ciazy...

SuperWspaniałe historia ;-);-)Witam się po dłuuugiej nieobecności.
Mnie moja kobieca intuicja też podpowiadała co nie co.
Witaj :-)CZesc dołączam do staraczek w 2009, jestem po zabiegu ale akurat w 2009 na samym począteku zaczynam starankowy cykl!! Już się nie moge doczekać!!
Z tamtej strony to niestety nikogo nie znam:-(Kinguś, szukam ginekologa w okolicach: Wesoła, Marysin, może być też Targówek. Znasz kogoś???
3maj się i nie nakrecaj;-) a kiedy masz dostac @? Trzymam kciuki! :-)

Musisz zostać z namii ja tu juz dotarlam,, choc juz jestem w ciazy ale jednak jestem z tym forum zwiazana i tak juz zostane tutaj narazie![]()

Ja oczywiście przechodzę tam gdzie moje "stare" starczki
Musisz zostać z nami
A dlaczego mnie tam nie ma????;-);-);-);-)
:-)Dziękuje ;-)Juz jestes:-)

hehe ale bez sensu 
, za to może łatwiej będzie ogarnąć ten wątek 

, bo ja tamtego nawet nie próbowałam ogarniać.Dziękuje ;-)
Naprawiła się sygnatura i udało mi się aktualny suwaczek wstawić![]()