• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewczynki!ja chyba odloze staranka na bardzo dlugo.ostatnio nie uklada sie miedzy mna a moim mezem
Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Pamiętaj, że będziemy Cię wspierać, nie jesteś sama :tak::tak::tak::tak:

witam po świętach:)
Ja równo za tydzień testuję. nie denerwuje sie i jestem spokojna:tak: co bedzie to bedzie. Powiem tylko że pare dni po owilacji zle sie czułam i ten stan utrzymuje sie do dziś... nie wiem czemu. Tyle...
Mocno trzymam kciuki ;-);-);-)

mam pytanko : czy któraś z was miała (bądz slyszala, czytała ) zaraz po zapłodnieniu uczucie ze to jest "to"?
Mnie po 7 dniach od owulacji w sklepie tak mocno jajnik, dół brzucha zakuł że pomyślałam że to może być fasolinka ;-)

Dziewczynki pamietam takie dziwne uczucie z pierwszej ciazy, przytulanki spontaniczne, dziecka nie planowalismy jeszcze wtedy...jakos tak kilka godzin po przytulankach jechalismy do pracy i powiedziałam m że dziś mogło sie cos wydarzyć i ze moge być w ciazy...
:-D:-D:-D:-DSuper

Witam się po dłuuugiej nieobecności.
Mnie moja kobieca intuicja też podpowiadała co nie co.
Wspaniałe historia ;-);-)

CZesc dołączam do staraczek w 2009, jestem po zabiegu ale akurat w 2009 na samym począteku zaczynam starankowy cykl!! Już się nie moge doczekać!!
Witaj :-)

Kinguś, szukam ginekologa w okolicach: Wesoła, Marysin, może być też Targówek. Znasz kogoś???
Z tamtej strony to niestety nikogo nie znam:-(

smartka mam nadzieje że to fasoleczka takie znaki Ci już daje! :tak: 3maj się i nie nakrecaj;-) a kiedy masz dostac @? Trzymam kciuki! :-)

ja dodam tylko że zrobił sie bałagan na forum. :baffled:
jest wątek staraczki 2009 i mamusie staraczki w 2009roku PO CO DWA TAKIE WĄTKI? bez sensu no ale nie ja tu jestem moderatorem :blink:
skoro tak dziewczyny chcą to dla mnie może tu byc nawet 5watkow takich samych:-D hehe ale bez sensu :rofl2:

Rozumiem, że ten wątek to się z wątkiem mamusie staraczki poraz drugi dubluje skoro ma być dla już mamuś (przeczytałam co piszą dziewczyny na tym drugim wątku).
Tyle, że ten poprzedni staraczki 2008 nie rozróżniał czy się ma już dzieci czy nie :nerd:, za to może łatwiej będzie ogarnąć ten wątek :-D:-D:-D, bo ja tamtego nawet nie próbowałam ogarniać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry