Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie u mnie po starankach- jedne moze jeszcze wieczorem bo ochota jest
M kazal mi sie nie ruszac 'po' , tylko polezec i jeszcze pare razy powkladal :0 zeby chlopakom pomóc- tak sie przejal rola hihi

dobre Ola dobre - fajnie że się małż przejął :-)
Wiesz co, jak tak sobie często poczynacie to spróbuj położyć się z raz na brzuchu. Nie wiem jak w Twoim przypadku jest ale ze mnie np. dużo uciekało po i gdzieś tam się doczytalam że przy przodo- albo tyło-zgięciu (????) to właśnie nie na plecach z nogami do góry ale na brzuchu trzeba poleżeć. Raz spróbowalam i nawet kropelka nie uciekła więc może to jest to ... 
eee nie jest źle.. ja po prostu wiem, że w tym cyklu nici z tego bo nie bylo owulki.. pecherzyk się cofnał.. także możesz puścic kciuki.. (miałam monitoring w tym cyklu)

Ja dziewczyny umówiłam się do lekarza na kwiecień bo tak jak pisałam wcześniej podejrzewam brak owulacji... ale może jednak była bo mam 19dc i od kilku dni co jakiś czas czuję kłucia w podbrzuszu i jakoś tak dziwnie się dziś czuję. Może to ta pogoda a może nie![]()

dobre Ola dobre - fajnie że się małż przejął :-)
Wiesz co, jak tak sobie często poczynacie to spróbuj położyć się z raz na brzuchu. Nie wiem jak w Twoim przypadku jest ale ze mnie np. dużo uciekało po i gdzieś tam się doczytalam że przy przodo- albo tyło-zgięciu (????) to właśnie nie na plecach z nogami do góry ale na brzuchu trzeba poleżeć. Raz spróbowalam i nawet kropelka nie uciekła więc może to jest to ...
![]()