reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobranoc kobietki.

Zmęczenie opieką nad M daje się we znaki:dry:
biedna jesteś... przytulam cię:happy::happy:
Czesc dziewczyny,
Niestety, nie mialam czasu odpisac wczoraj, wczorajszy test wyszedl tez pozytywny, dwie bardzo wyrazne kreski, no i wciaz brak @ a zawsze mialam bardzo regularnie. Niestety, do lekarza moge isc dopiero jutro, bo dzie w pracy urwanie glowy dzien caly i nie dam rady sie urwac.
Powiedzialam wczoraj mezowi, kupilam komplecik spieszek i mu pokazalam, a on nie mogl uwierzyc, wszyscy nam mowili ze minimum rok, bo mieszkamy na wyspach, a tu jedzenie sztuczne, zabiegany tryb zycia i kupa stresu, ale udalo sie za pierwszym razem. Probowalismy 4 razy w ciagu moich dni plodnych. bez pomiaru temperatury i testow owulacyjnych bo ustalilismy, ze pierwsze pol roku nie damy sie zwariowac. No i teraz taki szok.
Trzymam kciuki za was wszystkie, zwlaszcz te, ktore sie dlugo staraja, trzeba wierzyc, na pewno sie uda.

Milego dnia...
jeszcze raz Ci gratuluję - szczęściaro jedna... dbaj o siebie i wypoczywaj dużo....
witam dziewczyny .
Od 9 cykli staramy sie z mężem o 3 dzidzie :) , troche nam pod górke wiec co miesiac zuzywałam po kilka testów , i zamówiłam w duzej ilosci . Poniewaz moje starania ze wzgledów zdrowotnych niestety musza sie zakończyć, mam do odsprzedania testy strumieniowe bobo-test niebieskie ...najwczesniej wskazujące ciąże bo na wątkach innych dziewczyny juz 7 dni po owu nimi testują . Gdyby któras potzrebowała to zapraszam . piszzcie na priv.

Zycze wam powodzenia w staraniach ...ja juz mogę liczyc jedynie na cud;(
strasznie mi przykro - mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i staranek...trzymam kciuki...

reklama
Witajcie Kochane

Mnie juz stresik zrzera, cos mam zle przeczucia ze sie nie udalo. A tak bym juz chciala. Biore tabletki na alergie z przerwami, wiec wygladam co dwa dni jak po ciezkiej imprezie. Czekam na odpowiedz od lekarki na temat szczepionki. Wydaje mi sie ze owulacja byla w poniedzialek, bo mnie kulo po lewej stronie a i szyjka byla bardzo otwarta. Wczoraj juz byla duuuuzo mniej otwarta, wiec pytanie pozostaje czy bylo jajeczko.Tak sie stresuje, bo tutaj lekarze to nic nie chca pomogac tabletkami, tylko 12 miesiecy i potem odrazu in vitro bo 2 pierwsze proby sa za darmo. Chcialabym zabadac sie czy hormony w normie ale czuje ze chyba sie nie doczekam. Jak do maja sie nie uda to pojde i zazadam badan i juz :(.

Maggie f- gratulki Pani MGR :):):):):)

Pianistka- szczesciaro- gratulacje

witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:dry::-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien:nerd: tak musi być...

bede was odwiedzała nie martwcie się!:tak:;-)

witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:dry::-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien:nerd: tak musi być...

bede was odwiedzała nie martwcie się!:tak:;-)
ale jest jakiś konkretny powód czy dajecie sobie odpocząć?? pozdrowienia od również rekonwalescentki...:-):-):-)

Hej Dzewczynki !!!!

Nie zagladałam tu dawno bo troszke miałam pracy ale juz sie ogarnełam i postaram sie bywac czesciej :-)
Maggie Wielkie Gratulacje no i Tobie Pianistko również Szcześciaro jedna :tak:

Witam Dziewczyny:-)

Chciałam się do Was przyłączyć...miałam zabieg 5 marca, bo się okazało, że w 10 tc mam pusty pęcherzyk, a do tego jakiś krwiak się utowrzył, więc trzeba było to usunąć, żebym nie miała żadnych problemów...Narzeczonek od stycznia jest w Turcji na delegacji, ale na szczęście zaraz po zabiegu przyleciał i był ze mną tydzień:-) a teraz wraca przed świetami i już go nigdzie nie puszczę:-p

Dużo rozmawialiśmy o stracie Naszego Maleństwa i oczywiści chcemy mieć dzieci, ale teraz to musimy troszkę poczekać, bo jeszcze nie byłam na kontroli u lekarza, bo w czwartek odebrałam wyniki ze szpitala, ale nie mogę się dostac do żadnego lekarza, więc czekam...jak powie, że wszystko jest ok to pewnie odczekamy troszkę i zaś zaczniemy się starać:-D jesteśmy młodzi, więc nie możemy się załamywać niepowodzeniami tylko musimy iść na przód:-) choć powiem, że jest to sytuacja, której nie chciałbym jeszcze raz przeżywać, ale jeśli będzie trzeba to cóż takie życie...

Teraz jesteś my skupieni na remoncie sypialni, ślubie i weselu, podróży poślubnej i zaś remoncie łazienki i kuchni...
Gratuluję wszystkim dziewczynom zafasolkowanym :)

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie i będę mogła tutaj się u Was zadomowić:-) i zapytać o radę:-D

Buziaczki:-D

ale jest jakiś konkretny powód czy dajecie sobie odpocząć?? pozdrowienia od również rekonwalescentki...:-):-):-)
dajemy troche sobie na luz.
Ja musze w koncu wybrać sie na badania bo już 9cykl starań i nic.. wiec może jakieś wspomagacze bedą potrzebne.
A po drugie to.... mamy troche planów na wiosnę lato i przypuszczam że moja ewentualna ciąża mogła by nam w tym przeszkodzić...
No ale co sie odwlecze to nie uciesze bo dzidzia predzej czy pozniej sie pojawi o ile Bozia pozwoli ;)

Pozdrawiam!:happy:
I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI

dajemy troche sobie na luz.
Ja musze w koncu wybrać sie na badania bo już 9cykl starań i nic.. wiec może jakieś wspomagacze bedą potrzebne.
A po drugie to.... mamy troche planów na wiosnę lato i przypuszczam że moja ewentualna ciąża mogła by nam w tym przeszkodzić...
No ale co sie odwlecze to nie uciesze bo dzidzia predzej czy pozniej sie pojawi o ile Bozia pozwoli ;)

Pozdrawiam!:happy:
I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI
dzięki i ja też trzymam kciuki - pewnie, że tak... ja już po4 m-cach starań poleciałam do gina po wspomagacze... porób sobie badania i odwiedź gina żeby wszystko było jasne...odwiedzaj nas często odlicaczając czas do kolejnych staranek:-):-)

Hey Dziewczynki,

Prosze dzis trzymac kciuki bo mam wizyte a miesiac nie byl dla mnie laskawy: skurcze, l4, skurcze, szpital, l4, skurcze i tak w kolko :-( do tego b. slabo odczuwam jakiekolwiek ruchy prawie wcale nie czuje babelkow...mam nadzieje ze sie odwrocil poprostu. Siedze z mala bo ma zapalenie pluc w domu i od myslenia czlowiek dostaje swira, za robote by sie zajac wziac sie nie moge bo gin zabronil wiec dupa blad Wy mi zostajecie:-) pozdrawiam serdecznie i jak bedzie ok przesle swierze fluidki dla mojego forum ktore mimo fasolki nadal wciaga:-p:-p

reklama
Do góry