Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze, Ola - ze sterydami to przerąbane. Masz bardzo zdrowe podejście żeby jeszcze poczekać. Nie ma się co nakręcać że coś jest nie tak i kombinować na siłę. No i pozytywne nastawienie - to jest to. Tak trzymaj i głowa do góry. Nie stresuj się bo nie ma czym. :-)Hejka
No i podowiadywalam sie pare rzeczy. Szczepionki na alergie nie dostane bo jedyna jaka mi moga zaoferowac to ze sterydami wiec odpada przy staraniach. Odpisali mnie ze szpitala cennik, chyba upadli na glowe z kwotami za porady, a gdzie tam jeszcze badania, znaczy jest to do zaplacenia ale jeszcze za wczesnie zeby takie kwoty wydawac, pozostaje cierpliwosc, poczekam jeszcze jak pisalam, boli mnie podbrzusze ale mam ogromna nadzieje ze to nie na @, tylko przecholowalismy podczas staranek i mnie M poobijal w srodku. Stresik pelna para- zadnych objawów nie zauwazylam ale jestem nastawiona pozytywnie
, ale tylko jeśli mnie nic nie będzie bolało...a w ogóle był bardzo miły i w sumie to uprzedzał moje pytania...Kurcze, Ola - ze sterydami to przerąbane. Masz bardzo zdrowe podejście żeby jeszcze poczekać. Nie ma się co nakręcać że coś jest nie tak i kombinować na siłę. No i pozytywne nastawienie - to jest to. Tak trzymaj i głowa do góry. Nie stresuj się bo nie ma czym. :-)