Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tu zostaje i nie widzę żadnego bałaganu... powoli się wszyscy przyzwyczają.Ja sobie tak czytam i widze, ze jakies zastrzezenia sie pojawily co do tego utworzonego tematu starajacyh sie w 2009. Ze niby kopia, ze niby balagan ?
Nie wiem po co problemy tworzyc, skoro ich nie ma
Moje rozumienie jest ze "mamusia, staraczki2009" bylo utworzone dla mamus. Jak przeczytacie pierwszy post, osoby ktora go zalozyla, czytamy..."Drogie Mamusie..."
Ten watek powstal dla kobiet, ktore niekoniecznie sa mamusiami, a sie staraja (choc oczywiscie byc moga). Mam nadzieje, ze to nikomu nie przeszkadza, i kazdy zawsze moze wybrac forum do ktorego "nalezy" lub "bardziej jest przywiazany".
Po prostu cieszmy sie soba.
Witaj:-)
U mnie tez juz lada chwila stuknie 2 lata staran
A bralas np. Clo na wywolanie owulacji ?
ja tez mam problemy z ta wredna @ ktora nie chce mnie nawiedzac i z cyklami bezowulacyjnymi, wogole jak mam miec owulacje skoro nie mam @ jak sobie nie wywolam duphastonem, ohhhh co za zycie :-(
To i ja się juz na dobre przenoszę ze starających się 2008 na 2009...ten wątek tez mi jakoś bliższy jest niz mamusie, staraczki 2009, chociaz osbiście nie odczułam że jest on tylko dla tych dziewczyn które sa już mamusiami. Po prostu nazwa wątki jest mi bliższa.