reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
To i ja się juz na dobre przenoszę ze starających się 2008 na 2009...ten wątek tez mi jakoś bliższy jest niz mamusie, staraczki 2009, chociaz osbiście nie odczułam że jest on tylko dla tych dziewczyn które sa już mamusiami. Po prostu nazwa wątki jest mi bliższa.
martyna222
udało się ! :)
ja tu zostaje i nie widzę żadnego bałaganu... powoli się wszyscy przyzwyczają.Ja sobie tak czytam i widze, ze jakies zastrzezenia sie pojawily co do tego utworzonego tematu starajacyh sie w 2009. Ze niby kopia, ze niby balagan ?
Nie wiem po co problemy tworzyc, skoro ich nie ma
Moje rozumienie jest ze "mamusia, staraczki2009" bylo utworzone dla mamus. Jak przeczytacie pierwszy post, osoby ktora go zalozyla, czytamy..."Drogie Mamusie..."
Ten watek powstal dla kobiet, ktore niekoniecznie sa mamusiami, a sie staraja (choc oczywiscie byc moga). Mam nadzieje, ze to nikomu nie przeszkadza, i kazdy zawsze moze wybrac forum do ktorego "nalezy" lub "bardziej jest przywiazany".
Po prostu cieszmy sie soba.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Martynka
Widze, ze sie wielki dzien zbliza
Czas przytulanek sie niedlugo zacznie ?
Widze, ze sie wielki dzien zbliza
lolitka200
Tikanis - ale fajnie
Wiec II trymestr sie zaczal. Jak sie czujesz ogolnie ?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej dziewczynki!! ja tez do was dołączam!!! :****
tikanis buziaczki :**
nie nadąże przeczytac wszystkich postów ale juz sie u was rozsiedziałam
teraz mam goscia ale pozniej zaglądne!!

tikanis buziaczki :**
nie nadąże przeczytac wszystkich postów ale juz sie u was rozsiedziałam

martyna222
udało się ! :)
oj lolitko już się 2 dni temu zaczęło a teraz wyjazd w góry +owulacja to dopiero będzie:-):-):-):-)
Witaj:-)
U mnie tez juz lada chwila stuknie 2 lata staran
A bralas np. Clo na wywolanie owulacji ?
ja tez mam problemy z ta wredna @ ktora nie chce mnie nawiedzac i z cyklami bezowulacyjnymi, wogole jak mam miec owulacje skoro nie mam @ jak sobie nie wywolam duphastonem, ohhhh co za zycie :-(
Lilu mam pytanie, już pytałam o to Kinguś, ale ona miała monitorowane cykle i wiedziała kiedy ma owulacje.
Otóż mam nieregularne cykle od 37 do 40 dni, częściej 40 dniowe. Ten cykl staramy się jeszcze bez leków.
Ginekolożka dała mi receptę na dwa opakowania Duphastonu.
Mam go brać od 16 do 25 dc, ale moja owulacja wg moich obserwacji występuje w 24 dc.
Boję się, że jak zacznę brać ten lek wczesniej niż wystąpi owulacja to tym samym ten lek ją zablokuje, a nie chcę stracić dwóch cykli na zajście w ciążę przez leczenie Duphastonem ...
Rozumiem, że trochę nie mam wyjścia, ale czy wiesz coś o tym, czy to prawda, że zażycie tego leku przed owulacją zablokuje ją ?
A poza tym dostałam dawkę jakichś czarnych myśli, że może ja mam bezowulacyjne cykle...choć tego nie wiem...
To i ja się juz na dobre przenoszę ze starających się 2008 na 2009...ten wątek tez mi jakoś bliższy jest niz mamusie, staraczki 2009, chociaz osbiście nie odczułam że jest on tylko dla tych dziewczyn które sa już mamusiami. Po prostu nazwa wątki jest mi bliższa.
Mi też ta nazwa jest jakoś bliższa i widzę w tym wątku więcej znajomych osób :-)
W roku 2008 też były dwa wątki:
Mamusie staraczki cos tam coś tam
i Starajace sie 2008
Jak ktoś chce można pisać tu i tu :-)
reklama
lolitka200
Marzenixxx - witaj na tym watku
Martynka - no to super. A wyjazd w gory napewno pomoze....
Olica - ale masz owulacje bez problemow ? Bo jesli tak, to ja bym sie jeszcze upewnila z ta ginka. BO standardowo one daja od 16dc, bo to jest mniej wiecej wlasnie po owulacji u wiekszosci kobiet. U Ciebie cykle sa dlugie, wiec nie bardzo rozumiem, dlaczego dala by Ci Duphaston jeszcze przed owulka
Martynka - no to super. A wyjazd w gory napewno pomoze....
Olica - ale masz owulacje bez problemow ? Bo jesli tak, to ja bym sie jeszcze upewnila z ta ginka. BO standardowo one daja od 16dc, bo to jest mniej wiecej wlasnie po owulacji u wiekszosci kobiet. U Ciebie cykle sa dlugie, wiec nie bardzo rozumiem, dlaczego dala by Ci Duphaston jeszcze przed owulka
Podziel się: