Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej!
My wlasnie staramy sie o dzidzie od 13 m-cy i nici ztego.Niby wszystkie wyniki sa ok a tu nadal nic.Napiszcie prosze moze jakie pozycje sa skuteczne albo cos wiecej bo ja juz w glowe zachodze.
Cześć dziewczyny!
Dawno nie pisałam, ale często was czytam. U mnie to już 5 miesiąc starań. Dziś mam 24 dc, a cykle mam 30-dniowe. Na razie nie mam żadnych objawów, ale coś czuję że w tym cyklu się nie uda, by6 za mało staranek.

buziaczki odezwę się wieczorkiem:-)Kochane!
Otóż mam do Was takie intymne pytanie. Jestem w ciąży i od jakiegoś czasu mam brudną bielizne jest to żółty śluz albo i czasem brązowy. Czy to normalne na początku ciąży???
Witam Was w niedzielne popołudnie :-)
nie wytrzymałam i pognałam męża nad ranem do nocnej apteki po test. Wynik taki sam jak na tych poprzednich, czyli cień drugiej kreseczki. Testy z dwóch różnych firm pokazujące ten sam wynik chyba się nie mylą, co?![]()
no więc musiałam dwa pokoje spakować w kartony
łatwo nie było ale daliśmy radę
teraz przaz jakiś tydzień nie będę mieć w domu internetu niestety więc niewiem jak to będzie z pisaniem do Was chwilowo. Jak tylko będę mogła to się odezwę:-)Sporo zajęć będę mieć-to dobrze przynajmniej nie będę nadmiernie myślę o efektach staranka:-)ale powiem Wam że póki co to mam same dobre przeczucia
no niewiem skąd mi się to wzieło po prostu:-):-):-)