Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny! Wczoraj byłam w pracy więc musiałam troszkę dziś nadrobić. Witam nowe forumowiczki i życzę wszystkim miłego dnia:-). Odezwę się wieczorkiem tylko błagam nie naskrobcie za dużo stron! U mnie dziś deszcz zresztą tak jak i wczoraj:-(!

<kawałeczek dla Was>

A mnie tak smutno jest bardzo - bo na te urodzinki miałam już mieć dzidziusia a tu @ wredna przyszła....:--
-
-(
A mnie tak smutno jest bardzo - bo na te urodzinki miałam już mieć dzidziusia a tu @ wredna przyszła....:--
-
-(

witaj, zycze szybkiego zafasolkowaniaczesc jestem tu nowa staram sie o fasolke wlasnie odstawilam tabletki podoba mi sie tu
a jaki masz sluz biały? lepki? przejrzysty? u mnie od kilku dni morko a tez czekam na @.. szyjka lekko otwarta trawda opuszczona..U mnie dziewczyny jakos dziwnie mam 30 dzien cyklu,przy cyklach 33-35 dniowych,lekko mnie pobolewa podbrzuszeki nie wiem co to ale tak jakby mnie klula szyjka co jakis czas co to moze byc i te uczucie,ciagle mokro sorrki za taki szczegolowy opis,no ale pisze tak jak jest
![]()
no ja wlasnie teraz tak mam.. tylko ze ja zazwyczaj owulki nie czuje.. chyba.. teraz od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze..tak jakby na @ ale w zasadzie przewaznie wieczorami.. szujka nisko, morko i otwartaWiecie co u mnie jakos dziwnie- troszke mokro i szyjka nawet otwarta tylko ze twarda- nie wiem co o tym myslec. Raz mnie pobolewa prawa a raz lewa stronka jak przed owulka- ale ja mam koniec cyklu- czy któras z Was tak miala ????
witaj, zycze szybkiego zafasolkowania
a jaki masz sluz biały? lepki? przejrzysty? u mnie od kilku dni morko a tez czekam na @.. szyjka lekko otwarta trawda opuszczona..
no ja wlasnie teraz tak mam.. tylko ze ja zazwyczaj owulki nie czuje.. chyba.. teraz od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze..tak jakby na @ ale w zasadzie przewaznie wieczorami.. szujka nisko, morko i otwarta
No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metodeprzytulanki