Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczyny ale się uśmiałam - jestem nadworną Czarownicą i Straszakiem na tym forum. A co mi tam - szkoda tylko że małż sie nie boi i sie nie słucha ;-).
pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej
nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy
a w serduszku słoneczko już mam dawno
hihi, ale mi się udało
Mnie od wczoraj boli brzuch takze dzis na pewno bedzie ta wstretna i okropna @. Ale tak sobie myśle ze jak nie w tym cyklu to w nastepnym takie piekne sloneczko swieci ze nie bede sie juz zalamywac no i dzieki Wam oczywiście![]()
Jeszcze jej nie ma wiec nie krakaj bo wykrakasz
Jestesmy razem- to co wyczekane bardziej sie docenia.Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)
U mnie bardzo dobrzepogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej
nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy
a w serduszku słoneczko już mam dawno
Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 złhihi, ale mi się udało
Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????
- suwaczek przekłamuje. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na owulkę wczoraj - przedwczoraj pozytywny teścik a przed-przedwczoraj ból jajników. Przytulanki były więc już tylko na efekty czekam :-)poczarujemy i odgonimy ta wstretna @!!!!!!![]()