Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nektarynka ja je widze właśnie po prawej stronie,klikam na nie i nicMoże mam coś źle w ustawieniach
Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkiemaggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)

Witam zrobilam dzis rano test no i niestety jedna I tak sie wkurzylam ze oczywiscie dostalo sie M.
@ jeszcze nie przyszla ale dzis jestem pewna ze przyjdzie bo mnie okrutnie boli brzuch![]()
.Madziaas pogszperaj w ustwieniach na profilu i sprawdź jeszcze w okienku zaawansowanej odp. czy pod spodem w oknie dodatkowe opcje masz odznaczone Wyłącz emotikony w tekście.Nektarynka ja je widze właśnie po prawej stronie,klikam na nie i nicMoże mam coś źle w ustawieniach
No tak, jakiś wyjazd czy coś to robi się problem. Ale wiesz co taki yorczek wynagradza wszystkie poświęcenia. Mój jest przekochany.Maggie - zjarzylam sie jak to napisalas ze ma wloski- ale za to mam swineczke morska, pies to za duze uwiazanie- bo ja z Wysp wypisuje
Mykam- dobrej nocki i samych fasoleczek
U mnie też ładnie. Poczarujemy, poczarujemy - pełnia idzie więc moce sie zwiększają :-) A kiedy @ ma nie przyjść?Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkiemaggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)

he he, trzymamy, trzymamy - niech ten bociek wreszcie na nasze forum dotrze. :-) Czym by go tu zwabić???Witam Was srodowo- psikusowo
U mnie wiosna na calego- siedze w pracy- nudy jak zwykle. Dzisiaj wieczorem studia,a M ma wolne, wpadne wieczorkiem. 3majcie kciuki.juz tylko 1 dzien- ale to minelo, niby szybko niby sie ciaglo- ale juz koniec
![]()