Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maggie mówiłaś ostatnio o zdjęciach z usg,dodałam do swojego profilu ( mam nadzieje że mi sie to udało)
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???Kochana może skorzystam skoro zapraszaszale ostrzegam, że będzie nas więcej
![]()
Wiesz co, ja albumu jeszcze nie robiłam więc nie wiem co i jak ale jak wróce z zajęć to spróbuje to jakoś ogarnąć i pomóc. :-)Dziewczyny to ja Was zapraszam do siebie na kawke i babeczki do Wrocławia)
A jednak nie umiem) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego

A jednak nie umiem) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha
Wacek ma być o 19 na Okęciu, ale ja kończę o 15, więc nie wiem czy zdążę
najwyżej poczeka
ale postaram się troszkę zwolnić z pracy i wcześniej wyjechać, żeby biedny tam i zmęczony nie musiał czekać
aha i siostry dwie ze mną jadą, żeby mi było raźniej