maggie_f
Fanka BB :)
nie kus bo skorzystam bo jestem z Wroclawia :-) jak mnie wypuszcza oczywiscie w koncu z domu na "wolnosc" ;-)
Kroptusiu Słońce a jak Ty sie czujesz? Kiedy teraz sie na jakąś wizyte wybierasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie kus bo skorzystam bo jestem z Wroclawia :-) jak mnie wypuszcza oczywiscie w koncu z domu na "wolnosc" ;-)
dziekuje.. kochana jestesNie myśl o takich rzeczach a tymbardziej nie czytaj!! Sama po sobie wiem że jak się czegoś naczytam to później sobie wkręcam..
Czekam na wieści po wizycie u ginaAż nie mogę się doczekać..
j przydadza sie.. i jutro tez trzymajcie.. jedziemy do urolga..Kochana lepiej nie czytaj takich rzeczy tylko idź do lekarza i już będziesz wiedzieć co i jak:-) a ja oczywiście trzymam kciuki![]()
dziekuje bardzo za wsparcie.. nie tylko Tobie ale i wszystkim kochanym kobietkom///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas
obiecuje juz nie bede szpierac po necie.. jak sie uda to jutro pojde a jak nie to dopiero w poniedzialek no chyba ze dostane @..Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie![]()
trzymam kciuki abys nie dostala @Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano- stresik
![]()
Pamiętamy Kochanie pamiętamy! Takiej daty i godziny chyba nigdy żadna z nas nie zapomni.Dziewczyny, pamiętajcie 21:37
[*]
Sama nie wiem co mi było. :-) Podejrzewam,ze po bromku,ale biorę go już ponad miesiąc,a tu dopiero nagle teraz mi po nim niedobrze? Nie wiem sama. Tak nagle zaczęło mnie mdlić i nawet nie mogłam się wyprostować bo myślałam,że oddam zawartość żołądka. Ale już oki. Po jakichś 2 godzinach mi przeszło.A co się dzieje, że się tak źle czujesz????
Kroptusiu mam nadzieje,ze juz lepiej
W niedziele minie 5 tygodni jak nie pale i widze rezultaty- moja dieta nic nie pomaga- tak mi sie przemiana materii zmienila ze nie moge patrzec na siebie grrr![]()