Nektarynka
Fanka BB :)
rozpieszczasz nas tą czekoladą..
jeszcze ra dziekuje za wsparcie
jeszcze ra dziekuje za wsparcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale mnie plecy bolą, skończyłam z tą piep.... kuchnią. Wrrrrrrr ..... nie lubie sprzątać, pełno zakamarków, szpare i za cholere ich wyczyścić nie można
I jak... i jak ...
Najważniejsze że jest szansa :-)
[/size][/font]
Justyś, zatestuj i tyle. Taka niepewność nie pozwoli Ci sie dobrze bawić. A tak to poimprezujesz na pocieszenie albo z radości - mam nadzieję że to drugie. :-)
Madziass - już po?? Wejdź w swój profil, w ustawienia i "edytuj opcje" - na samym końcu będzie okienko "pozostałe opcje" i tam "interfejs edytora postów" - zaznacz tam do wyboru: podstawowy, standardowy i zaawansowany. Zrób żeby był zaawansowany i zapisz zmiany.
Tak ja już poSiedziałam na fotelu godzine i w poniedziałek znowu musze iść żeby mi go skończyła.uff
No dobra, a pod spodem są:
Pozostałe Opcje
Pokaż Twoją Sygnaturę - ptaszek
Automatycznie zmieniaj linki na tekst - ptaszek
Automatycznie wklej multimedia (wymaga, żeby opcja powyżej była włączona). - ptaszek
Automatically retrieve titles from external links - ptaszek
Wyłącz emotikony w tekście - bez ptaszka
Masz tak pozaznaczane?