reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wszystkie sie przytulają albo imprezują :-D

Kochana rzeczywiście meble u nas w pokoju wyglądają o niebo lepiej, a w sypialni to już w ogóle będzie wypas:-) nawet nie było problemu z wniesieniem na piętro:tak: hmmm a taką czekoladkę to z chęcią bym zjadła:-p
No tak myślałam że na żywca i w domku będą się prezentowały jeszcze lepiej. Hi hi - dobrze że mój małż tych czekoladek nie widział :-)
A Ty to normalnie impreza za imprezą :-D Oj rozbrykałaś się bez narzeczonka :-)

Hejka dotarlam wkoncu

U mnie narazie czyściutko, ten róz to chyba mi sie przywidział z nerwów. Juz zaatakowałam kumpelę, ma mi przynieść testy, bo pracuje w szpitalu.

Maggie te żabole są świetne- jakiś bociek musi się skusić, no nie ma bata
Wiesz co to ja Ci jeszcze żabki podrzuce specjalnie dla Twojego boćka: 116.gif
Zmykam dziewczynki poprzytulać sie z M. Wpadnę jutro
Ok, Kochana - miłego wieczorku przytulankowego :-)

Ja chyba zalegne w łóżeczku z książeczką i tyle. Tak więc Dobranoc :-)

Dzień dobry wszystkim!
Ja już na nogach bo tak naprawdę tylko dzisiaj mam czas na porządki przedświąteczne. Codziennie praca i praca!
Niunia, Justyś, Ola trzymam kciuki! :tak:
Miłego dzionka!

witam dziewczyneczki z rana;-) ale piekna pogoda,nie testowalam,nie kupilam testu wczoraj jakos tak wyszlo jeszcze poczekam:sorry:;-)MAGGIE jak ty masz takie samopoczucie i cie oplywa fala goraca to moze to fasolka :tak:kiedy masz miec @,sorry jak juz pisalas o tym,bo moze sie nie doczytalam,wpadam ostatnio tylko na chwilke moj m w domu caly czas bo ma wolne:-),ostatnio nawet sobie wszedl na kompa i czytal co my tu wypisujemy:szok::-Dto tak nie mam czasu ale w przyszlym tygodniu nadgonie,bo tesknie za tymi naszymi ploteczkami;-)milego dnia wam zycze!

Dzień dobry :-):-):-): słońce.gif

kasiulek - powodzenia w porządkach

Justyś - a ja tu myślałam że zatestowałaś i będę gratulować. :-) A co Twój M powiedział po poczytaniu???? - Pozdrowienia dla małża!!!!
Ja do @ mam jeszcze chyba 9 dni - jakoś na święta ma przyjść.

Witaj, zapraszamy. Napiszesz coś więcej o sobie? Skąd jesteś? Jak długo się staracie? - taką swoją historie w skrócie ;-)

No więc ja mam 26 lat, mąż 27, jesteśmy z woj. opolskiego. W zeszłym roku pobraliśmy się a teraz doszliśmy do wniosku, zeby powiększyć rodzinę :-). Póki co 1 cykl starań za nami, niestety bez rezultatu. Trzeba działać dalej, bo owulacja już za ok. tydzień :-D. Dodam jeszcze, że od 2,5 roku stosujemy naturalną metodę obserwacji cyklu tj. temperaturę i śluz, więc już sporo wiem o swoim cyklu i kiedy najprawdopodobniej pojawia się owulacja. No oby tylko ta wiedza przydała się w praktyce :rofl2:.

reklama
Do góry