kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Maggie jesteś nauczycielką? :-) Z czego testy sprawdzasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Maggie jesteś nauczycielką? :-) Z czego testy sprawdzasz?

Madziaas !!!!!!!!!!!!!!!! - mam jeszcze jeden pomysł na te Twoje emotikony. W tym oknie gdzie piszesz odpowiedź masz w skrajnym prawym górnym rogu takie A/A (zmien tryb pracy edytora) - weź to kliknij i spróbuj wstawić emotikonka.
kasiulek - jestem lektorem języka angielskiego i jakkolwiek to nie zabrzmi głównie pracuje gardłem![]()
Czyli trzy do jednego z oknami - 75% umytych - jak dla mnie super wynikCześć dziewczęta, witam Mexi
Ja niedawno wróciłam do domku i jestem już po przytulankach. Wczoraj niestety nie dało rady i czuję, że pewnie przepadło. Ale byłam nastawiona, że ten cykl stracony więc mam nadzieję jak przyjdzie @ to nie będę taka zawiedziona jak zwykle.
Na porządki siły nie mam, ale teściówka mi dwa okna umyła, ja jedno, a jedno może zostać brudne :-) Do Świąt się nie szykuję bo mam odgórnie narzucone, że już w piątek mam być u teściów. Jadę na gotowe. Nawet lepiej bo praca wykańcza mnie na maxa.
Jeśli chodzi o kosmetyki to ostatnio testowałam maseczkę kaolinową i była bardzo specyficzna, mocno ściągająca, ale miałam potem fajną gładziutką skórę.

Ostatnia deska ratunku - trzeba wysłać wiadomość do moderatoraMaggie no mi to też właśnie nie chodzi,wszyskie te funkcje są,ale nie da rady ich zmienić

Czyli trzy do jednego z oknami - 75% umytych - jak dla mnie super wynik
A ta maseczka to ze zwykłej drogerii?
Ostatnia deska ratunku - trzeba wysłać wiadomość do moderatora![]()

, trzeba będzie podziękować jakoś braciszkowi :-)