• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka

Nie wytrzymalam i zrobilam test, znowu negatywny ale kupilam porzadny elektoniczny no i kasa do kosza. Nie wiem co o tym myslec. Kumpela jutro przyniesie mi dwa. Planuje zrobic tak: w czwartek zrobic kolejnego, jak wyjdzie negatywny to poczekac do Swiat i we wtorek zrobic ten drugi a jak znowu wyjdzie negatywny to ide do lekarza.
Czuje sie wysmienicie, @ nadal nie ma.

reklama
Hejka

Nie wytrzymalam i zrobilam test, znowu negatywny ale kupilam porzadny elektoniczny no i kasa do kosza. Nie wiem co o tym myslec. Kumpela jutro przyniesie mi dwa. Planuje zrobic tak: w czwartek zrobic kolejnego, jak wyjdzie negatywny to poczekac do Swiat i we wtorek zrobic ten drugi a jak znowu wyjdzie negatywny to ide do lekarza.
Czuje sie wysmienicie, @ nadal nie ma.
Ola - dobry plan. Kurcze, coś dziwnego sie dzieje w tym miesiącu.

Liczylam ze mnie poprzesz, bo zaczynam pomalu fiksowac :crazy:
Mykam laseczki bo musze dzisiaj napisac wkoncu te moja prace, wczoraj mialam juz to zrobic, zeby miec wolne dwa tygodnie bezstresowo. Wpadne poznym wieczorkiem
Buziolki

Nie fiksuj, nie fiksuj - będzie dobrze :-):-):-)
I pisz prace - kamień serca jak sie skończy, nie ma co odkładać - ja coś o tym wiem :tak:

Witam dziewczyny,

Ja znow przespalam popoludnie i teraz nadrabiam zaleglosci przed kolacyjka:) Jesli chodzi o mnie to musze znow ponarzekac na mdlosci. Powiem wam, ze czasem byloby latwiej chyba zwrocic niz sie tak meczyc, ale slyszalam ze i to nic nie daje. Mdli mnie od 16 kazdego dnia. otem chwila spokoju bo ok. 18 robie sobie drzemke. No i znow mnie dopada wieczorem, jakby caly czas cos na zoladku siedzialo. Chce aby szybciej minal ten pierwszy trymestr, te wszystkie zagrozenia i zle samopoczucie. Poza tym zauwazylam, ze zrobilam sie strasznie drazliwa, ludzie w autobusie, w sklepie, na ulicy mnie denerwuja... najchetniej to bym sie zamknela w domu i lezala w lozku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry