• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

KOBITKI:szok:ALE NASTUKAŁYŚCIE:-D
PIANISTKA dobrze ,że chociaż poród taki super jest tam,ale szkoda,że do 3 miesiąca tak nie przejmują się fasolka bo jak by była zagrożona to ile udaje się uratować,a tak co ty biedna sama masz robić i nie daj kochana coś by nie tak było:szok:nie ładnie tam wyczyniają:no:to ja teraz się ciesze że u nas w Polsce jest tak a nie inaczej:tak:
PRZYSZŁA MAMUSIA-NEKTARYNKA oby @ nie przyszła;-)
MAMA STACHA przykro,ale nie poddawaj się widzisz że tu nie jednej dziewczynie staranka nie wychodzą co trzeba cierpliwym być a się nie obejżysz a jaki uśmiech dostaniesz bo fasolinka będzie;-):tak:
MAGGIE kurcze ja to jeden teścik zrobiłam i już czekałam na gina bo wiedziałam że te kreseczki to fasolka:-Dna siusiasz się nieco troche:-Dale nie martw się dzidzia już się w brzusiu rozwija;-):tak:
BUZIOLKI DLA WAS:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
25??? Nie chce namawiać ale spróbuj może 10? Wiem że boisz się rozczarowania ale czy nie będzie większe jak @ przylezie za pare dni? Oby nie ale nie wolisz wiedzieć teraz? Nektarynko a ten lekarz co Ci przepisał luteine to powiedział że to może być ciąża??
doszlismy dzis z M do wniosku ze jednak jutro ide na betke.. mamy zaczynac tez jutro remont u brata w lazience a ten bol nas niepokoi dlaczego on jest a betka jednak pokaze ze jesli nie ciaza to oznacza cos niedobrego i trzeba bedzie isc do gina... lekarz nic nie powiedzial ze to moze byc ciaza wyjatkowo byl milczacy.. tak jakby chcial sie mnie pozbyc bo bylam ostatnia.. nigdy w sumie tak nie było..
Nektarynka - podziwiam za cierpliwosc i wytrwalosc, jesli to fasolinka to luteina jedynie ja wspomaga i podtrzymuje :-)
wiem wiem ze luteina ja jak cos to podtrzyma.. dzis znow straszny bol brzucha.. ale wtulilam sie w M i jakos ulzylo..
Ja też mam właśnie nie bóle tylko takie ćmienie - fajnie to nazwałaś - jajników. Tylko śmiesznie bo nie obu na raz tylko raz jednego a raz drugiego (częściej prawego).

Kroptusiu - dziś na żaden test nie sikałam bo dziś trzynasty i chciałam zobaczyć różnicę w kreskach po dniu przerwy - jeżeli będzie. Plan jest taki że jutro sikam na 10 i 25 - odwaliło mi - potem na betkę- do pracy - po odbiór wyniku (mam nadzieję że będzie) - i na forum :-) A wczoraj siknełam za to wieczorem na testy owu (dwa z różnych miejsc - apteka int i allegro) - i albo mam drugą piękną owulkę w tym cyklu albo to dzidzia - krechy piękne, ładniejsze niż na testach ciążowych. :-D:-D
zastanawiam sie czy tez nie siknac na owulacyjny.. mam 10 wiec moze sikne..
a propo ćmienia jajnikow ja tez mam bardziej z prawego czasem z lewego rzadko z obu.. martwie sie ze mogą pojawic sie torbiele z niepeknietych jajnikow.. o ile faktycznie nie pekly

PRZYSZŁA MAMUSIA-NEKTARYNKA oby @ nie przyszła;-)
BUZIOLKI DLA WAS:-)
oby nie przyszła.. buziaki takze dla Ciebie.. i dla wszystkich ode mnie.. za słowa otuchy

Mamo stacha i przyszła mamusiu - nie ma @ jest nadzieja.. trzymam kciuki, w koncu jedziemy na tym samym wozku tylko ja juz powinnam odliczac do nastepnej @ a nie jeszcze do porzedniej

NEKTARYNKA nie musisz się obawiać no-spa jest jak najbardziej zalecana oprzy bólach w ciąży,też je biorą jak maja już skurcze i muszą brać aby dzidzia za szybko nie wyszła i ogólnie ją się bierze jak ma się bóle:tak:;-)

siku robilam okolo 10.. teraz jest 12.. ale w tym czasie wypilam kawe i nie wiem czy nie poczekac jeszcze troche czy siknac teraz..

aaa czy luteina moze sfalszowac test owu?
Nektarynko - ja bym sikała ale jak chcesz to poczekaj aż od picia kawy miną 2 h i sikaj. Test owu to test owu nie musi być z rana robiony. Ja wczoraj siknęłam pod wieczór ale nie zastanawiałam się czy coś piłam wcześniej i wogóle.

reklama
w sumie najlepiej poranny mocz:tak:a może jutro przed betką zrób co;-)
tak ak tylko teraz chodzi o owulacyjny.. nie ciazowy.. ciazowe wyszly ujemnie w 38dc i 42dc
NEKTARYNKA nie musisz się obawiać no-spa jest jak najbardziej zalecana oprzy bólach w ciąży,też je biorą jak maja już skurcze i muszą brać aby dzidzia za szybko nie wyszła i ogólnie ją się bierze jak ma się bóle:tak:;-)
dziekuje.. bede pamietac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry