Justys84
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Kochane,
Zrobiłam żółtego Bobo-testa. Kreska pojawiła się od razu, mimo że to czułość 25:
Zobacz załącznik 127733
przyszła_mamusia - śliczny wierszyk. Jak tam u Ciebie po nocy??
agnieszka.kk - witaj, wizyta u lekarza jest wskazana, sprawdzisz czy wszystko jest ok i staranka zaczniecie z czystym sumieniem. A co do różnicy wieku to będzie ok. Z doświadczenia wiem że im mniejsza różnica tym lepeiej. Może na początku będzie duuuże zamieszanie ale potem dzieciaczki będą się razem bawić.

na poczatku czerwca jakos..jeszcze nie mam dokladnego terminu..oo..6 tygodni to juz troche...pewnie lada moment przyjdzie...
sama nie wiem, wczesniej sie denerwowalam jaki wynik wyjdzie a teraz wkurzam sie ze nawet tego nie bede wiedziec.. bo nie robia takich badan a babka jeszcze mowi ze szkoda pieniedzy na to.. dzis kupie najczulszy test 10.. i jutro z rana zrobie.. no chyba ze @ przyjdzie..

:-)