Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to kochane i ja sie przenoszei oczywiscie zapisuje do staranek oby rok 2009 był udany Lilu kochana prosze wpisz mnie na liste staraczek
A ja ciagle jestem zajeta brak czasu preaca dom i niewiem kiedy odetchne choc troszke ale w sumie lepsze miec jakies zajecie niz tyczec w domu pograzajac sie w myslachtak sie zastanawiam co słychac u w kropeczki miala testowac w wigilie i z tego co wiem jeszcze sie nie pojawila
ja szczeze powiedziawszy jestem zaziebiona na amen wogole ten cykl jakos dziwny ciagle jajniki bola piersi jak balony w sumie tak jak zawsze ale troszke za wczesnie
No i brak ochoty na sex moj maz lazi na mnie wsciekly a ja niewiem czemu niemam ochotyb sie kochac
No coz mnoze mi przejdzie
Pozdrawiam was koochane ja testuje 6 stycznia takze zobaczymy
ja nosze rozmiar 75c a przed okresem mam 75d puchne jak nigdy takze jak bede w ciazy to niewiem jak bede wygladac pewno jak wielokryb albo slonica![]()

Słyszałam o przypadku z chudnięciem po ciąży, ale żeby tak drastycznie biust zgubić... hmmm... straszne
Czy któraś z Was w dniu spodziewanej miesiączki zamiast@ miała upławy przezroczyste?? Pytam bo już sama nie wiem co i jak...
Chyba CLO troszkę rozregulowało mi cykl...
A co do pracy w trudnych warunkach to miałam niechybną przyjemność pracować w biurze, gdzie codziennie rano na biurku witały nas myszy i szczury - do tego stopnia się zadomowiły, że zjadały nam telefony stacjonarne...
Zrezygnowałam z tej pracy po niespełna dwóch mc...
Ale jestes pewna ze owulke juz mialas ??Wiecie co juz jest 23 staraczek, nasza liczba sie powieksza![]()

:-)

Juz Cie kochana dopisuje![]()

:-