Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja też bym chciała drugiego chłopca (zapewne Franka), ale jak będzie dziewczynka to się nie pogniewam :-) Póki co trzeba się porządnie postarać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie że to najważniejszeMADZIAS Wiktorka już jest u mnie w rodzinie to moja siostrzenica:-)
PAULINA tak tak ,ale jak mówisz też z chłopaczka drugiego byśmy się cieszyli też są plusynajważniejsze to zdrowe;-)

Ja też bym chciała drugiego chłopca (zapewne Franka), ale jak będzie dziewczynka to się nie pogniewam :-) Póki co trzeba się porządnie postarać.

oczywiście nazwisko też bierzemy pod uwagęPAULINA my także co nieco dopasowujemy imiona ale bardziej do nazwiska,głównie mój M jak to mówi to musi pasować![]()

patrysia oczywiście zdrowie najważniejsze, ja niestety w tym cyklu nie poceluje ani na chłopca ani na dziewczynkę bo M wyjechał dzisiaj na 2 tygodnie
mam nadzieję że akurat na owulke nie zachoruje bo będziemy musieli przełozyć bo niechce sie tabletkami faszerować i ogólnie chora przy serduszkowaniu bo nie wiem jak na to wpłynie
ja w tym roku już byłam chora 2 razy i za każdym w czasie owulkia ja teraz co nieco katar dostajemam nadzieję że akurat na owulke nie zachoruje bo będziemy musieli przełozyć bo niechce sie tabletkami faszerować i ogólnie chora przy serduszkowaniu bo nie wiem jak na to wpłynie
![]()
najgorsze jest to, że człowiek potem leków nie chce brac bo a nóż się udało i choroba się przeciąga
ps. tak PAULINA to jest wkurzające