• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
JUSTYS czasami tak jest że i nasi mężczyzni mają swoje dni a my lepiej to uszanujmy bo przy takim humorku to staranka też nie są fajne:baffled:co trudno poczekać i w nastepnej owulce sie starać:tak:;-)

Moj jest albo zmeczony albo go cos boli albo cos w telewizji leci i mam poczekac,a mi po takich slowach od razu sie odechciewa jak sie wkurze to wogole nie bedzie przytulanek w tym miesiacu,acha i jeszcze stwierdzil,ze jest w takim wieku w ktorym na jakis czas odchodzi ochota;),normalnie brak slow...

Eh no pewnie samo przyjdzie...eh Ci faceci...tu chca dziecka a tu nie chce sie im albo im sie chce jak juz po owulce u mnie tak bylo ze najwieksza ochota byla zaraz po @ i po owu hyhy i nie zeby to bylo na zlosc tak wypadalo, za to ja czesto wsciekla ze ooooo nie teraz to nie ma jak nie chciales wczoraj :-p potem sie okazalo ze sie owu przesunela i bylam sama na siebie wsciekla ze zmarnowalam jak on chcial :-)

Ja tak samo jak sie staraliśmy o Dominisia to tak męczyłam mojego M że jak serduszkowanie było w czasie gdzie leciała jego ulubiona piosenka to nie mógł się skupić:-Da ja też wszystko przez to myśli miałam mnóstwo co lepiej na spokojnie a i wyniki są pozytywne:tak:;-)

jeszcze trafic przy tych moich nieregularnych cyklach to naprawde bedzie szczescie,zobacze co bedzie w tym miesiacu i chce sie wybrac do gina po jakies tabsy na wyregulowanie

a jak ty sie czujesz kroptusiu nasza;-),trzymam kciuki za ciebie i twojego malego groszka:tak:,ta kobita o ktorej pisala wczesniej urodzila tego swojego synka w siodmym miesiacu w zeszly czwartek i wyobraz sobie,ze juz dzisiaj byla na spacerze:szok:,podobno zero badan w ciazy caly czas ciezko pracowala,45 lat,a maly silny i zdrowy

jeszcze trafic przy tych moich nieregularnych cyklach to naprawde bedzie szczescie,zobacze co bedzie w tym miesiacu i chce sie wybrac do gina po jakies tabsy na wyregulowanie

no najlepiej bo moja siostra tez ma nieregularne cykle a wtedy jest gorzej no tez miała poronienie co gorzej jest jej przy planowaniu fasolki,cos nie wychodzi im:baffled:

reklama
a jak ty sie czujesz kroptusiu nasza;-),trzymam kciuki za ciebie i twojego malego groszka:tak:,ta kobita o ktorej pisala wczesniej urodzila tego swojego synka w siodmym miesiacu w zeszly czwartek i wyobraz sobie,ze juz dzisiaj byla na spacerze:szok:,podobno zero badan w ciazy caly czas ciezko pracowala,45 lat,a maly silny i zdrowy

oj to bardzo sie cieszyc ze tak sie jej poszcześciło:tak:tylko ja radze na spacerki tak po miesiącu wychodzić dla zdrowia dziecka bo takie maleństwo jeszcze nie przystosowane do życia na świecie co bakterie szybko chwycić może a tych chorubsk teraz to nie mało:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry