P
patrysia*
Gość
Dziękuję za szybkie odpowiedzi
Kończę pranie i zabieram się za obiad:-)
a ja właśnie po obiadku:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za szybkie odpowiedzi
Kończę pranie i zabieram się za obiad:-)
witam koleżanki po dłuższej przerwie
widzę że i nowe osoby doszły i super! 3mam mocno kciuki za was i pamietam cały czas o was, poprostu zabiegana jestem ostatnio i nie mam tak juz czasu na forum.
Pozdrawiam serdecznie!
Owocnych starań!![]()

hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie
zagladaj do nas jak najcześciej:-)hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie
pisz śmiało;-)
hej dziewczyny!

czyli rozumiem że celujemy w chłopca tak![]()
Wiecie co kobitki ja tu na innym wątku czytałam o jakieś KTOSIOWEJ która się tu podaje za inna osobe hmmm co nie spodobało mi się że tu na forum BB są takie osoby![]()
A jakie są sposoby na celowanie? To wogóle możliwe żebym miała na to jakiś wpływ? Jestem bardzo ciekawa.