P
patrysia*
Gość
tecz czytałam na BB o ktosiowej, i jeszcze przejrzalam jej historie na forum polki.pl
jestem przerazona..pomijajac fakt ze ta osoba podawala sie za kogos kim nie jest, wklejala cudze zdjecia USG...ah - aż mi szkoda nerwów..
Przykro że oszukała dziewczyny i tyle..Mam nadzieje że my na naszy6m wątku nie trafimy na kogos takiego
no ja też właśnie czytałam masakra
też mam taką nadzieje,ja się zwierzam a tu ta osoba by mnie oszukiwała masakra tak się nie robi
tak więc jak jakas tu podobna osoba do KTOSIOWEJ tu będzie to to wyczujemy bo podobnoż gada niestwożone gadki itp.
ale mi sie nie chce,a do tego jeszcze mnie nie opuscilo to przeziebienie
dlaczego to nie jest takie proste,ci co nie chca to maja,a ci co chca to nie maja:-(ostatnio w ciaze mi sie udalo zajsc od razu w pierwszym cyklu,a teraz ciagle nic...
- spodoba Ci sie u nas, zobaczysz, po kolei kazda fasolkuje, tylko nie mozemy podejrzec czyja bedzie kolej tym razem, trzeba cierpliwie czekac
więc czas zacząc myślec pozytywnie:-) Zaczynam łykac znowu Folik. Chciałabym zacząc staranka w lipcu by na trzecią rocznicę ślubu zrobic P. ogromną niespodziankę. P. już nie może się doczekac bejbika
Mamy już wybrane imiona dla dziewczynki i chłopca i nawet trochę ubranek
co prawda z przerwami, ale to i tak męczące i zaraz idę spać