• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie - cieszę się że Was mam - Jesteście Kochane :tak::tak::tak:

Wiesz, pamietaj ze tez jest tak ze to baby tak strasznie sie ciesza i emocjonalnie reaguja, wyczekuja dzieciatka, siedza na BB, gadaja o tym - i mysle ze przez to jakos psychicznie przygotowuja sie do ciazy, do bycia mama...

A facet...no cóz..Troche o tym gada ( z narzeczona albo zona tylko )...i nagle BACH!!! Test, dwie kreski, ciezarna w domu..To dla niego szok..Daj mu kochana ochłonąć :)

Witam Dziewczynki,
ja po długiej przerwie, i straconym pierwszym dzidziusiu, powracam na listę staraczek. Póki co na spokojnie. Mam nadzieję, że tym razem nam się uda.

Wiesz, pamietaj ze tez jest tak ze to baby tak strasznie sie ciesza i emocjonalnie reaguja, wyczekuja dzieciatka, siedza na BB, gadaja o tym - i mysle ze przez to jakos psychicznie przygotowuja sie do ciazy, do bycia mama...

A facet...no cóz..Troche o tym gada ( z narzeczona albo zona tylko )...i nagle BACH!!! Test, dwie kreski, ciezarna w domu..To dla niego szok..Daj mu kochana ochłonąć :)

1000% się zgadzam:tak:nie będzie was 2 tylko 3 co inne życie nadchodzi co nie którzy mężczyzni potrzebują czasu:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry