kasiaczek82
Majowa Mama 2006
widze nie nie mam co tu pisac bo i tak na odpowiedz sie nie doczekam szkoda ze tylko w swoim gronie odp sobie na pytani
NIC
pozdrawiam
NIC
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieje że mi przejdzie do staranek
hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie
Oczywiście, że u nas znajdziesz wsparcie i pociechę, po to tu jesteśmy:-)tecz czytałam na BB o ktosiowej, i jeszcze przejrzalam jej historie na forum polki.pl
jestem przerazona..pomijajac fakt ze ta osoba podawala sie za kogos kim nie jest, wklejala cudze zdjecia USG...ah - aż mi szkoda nerwów..
Przykro że oszukała dziewczyny i tyle..Mam nadzieje że my na naszy6m wątku nie trafimy na kogos takiego
Jestem przerażona.. jak taka osoba może tak postępowac..Witam
Wpadłam sie tylko zameldować bo mi się Kacperek rozchorował :-(wpadnę jak będzie z nim lepiej. Buziaczki

WITAM I JA:-)
Eee jestem wkurzona na ten mój katarmam nadzieje że mi przejdzie do staranek
![]()
A kiedy się staracie Kochana? 
moze juz tak silnie chciala fasolke,ze sobie wmowila,ze juz jest w ciazy
dlatego te fotki,nie wiem,jest to wogole mozliwe...,a tak poza tym to ciekawe co tam u NINONKI !?widze nie nie mam co tu pisac bo i tak na odpowiedz sie nie doczekam szkoda ze tylko w swoim gronie odp sobie na pytani
NIC
pozdrawiam

hej mamuski i przyszle mamuski
my tez wlasnie jestesmy w trakcie staraniasie o druga dzidzie
mam nadzieje ze szybko cos wyjdzie
mam do Was pytanko w ile dni po zaplodnieniu moge zrobic test???
czy musze czekac do dnia w ktorym ma wystapic miesiaczka bo chyba nie wytrzymam tyle :--
-
-( maz tez juz truje mi dupe kiedy kiedy bedziemy widziec??
dzieki
pozdrowienie cieplutkie dla wszystkich