Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dlatego tak bardzo się cieszę z Twojego groszka! Tak jakbym sama już była w ciąży.
A brzuszek chyba fajnie,że zaczyna wychodzić na wierzch. Może później będziesz miała dosyć,ale to już dużo później. Pozdrawiam Kochana i leń się ile wlezie! ;-)
;-)
CześćJestem Tutaj Nowa.. i jeszcze nie wiem co i jak. Zarejestrowalam sie tutaj bo dzisiaj jakoś dziwnie sie poczułam Miałam zawroty głowy i nudnosci z tym, ze to po godz 12.. Nie wiem co to mo że być... I chciałabym sie dowiedzieć kiedy są pierwsze objawy ciąży.. I jeszcze jedno pytanko czy podczas okresu tak juz podkoniec gdy to robie moge zajść w ciąze? Odstawiłam tabletki miesiac temu. Pomóżcie prosze

W lewym jajniku 3 a w prawym 4. Dojrzały porządnie i pękły 2. Niestety polegliśmy ponieważ mój M musi troszkę "podnieść" jakość żołnierzyków.Oj Maggie, Maggie! :-) Ja też jak czytam forum i widzę Twoje posty to od razu mi lepiej.Dlatego tak bardzo się cieszę z Twojego groszka! Tak jakbym sama już była w ciąży.
A brzuszek chyba fajnie,że zaczyna wychodzić na wierzch. Może później będziesz miała dosyć,ale to już dużo później. Pozdrawiam Kochana i leń się ile wlezie! ;-)

Wiesz, wkońcu jesteś ukochaną e-ciociunią mojego groszka. Nie umniejszając innym oczywiście. Wszystkie e-ciocie są The Best 

Z tym lenieniem to problem bo czasu brak. No ale zobacze co w sobote powie lekarz. Jak każe sie bardziej oszczędzać to tak zrobie i zwolnie tempo. 
Dziękuję ;-):-)Maggie bardzo ci gratuluję fasolki!
Przyszła mamusiu Tobie gratuluję podpisania umowy.
Tak jest. :-)MEGGIE tak tak fluidki codziennie![]()
I dobrze, czasami trzeba być nieskromnym :-)kobietki moje kochane dziekuje za gratulacje..powiem nieskromnie ze tez jestem z siebie dumna))
Ale się pozmieniało
.