Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale bardzo mi bliski bo od niego zaczynalam i tu znalazlam duzo ciepla, wsparcia i dostalam mega paki "e-chusteczek" na otarcie lez :-) bedzie dobrze nawet jak przyjdzie @ dziewczyny dadza Ci wsparcie, pocieche i wejdziesz z nowa sila w nowy cykl
a jak przyszlo co do czego pytanie pt "a jak sobie nie dam rady" lzy...ale to Ci opowiem, teraz sie smieje ale wtedy histeria hyhy ... Co do usg to ja bylam 5 dni jak spoznila mi sie @ hmm chyba i bylo widac mini kropeczke, mam zdjecie tu wklejone, mozesz spojrzec co powinien lekarz dostrzec :-) i nic poza tym zadnej karty ciazy NIC nie brac tylko folik, a serducho widzialam w 8 tyg bodajze bo 7-8 widac i dopiero potraktowal jako pelna ciaze karta itp, badania wiec sie nie denerwuj jakby co :-)Nektarynko - i jak tam z tym podbarwionym sluzem przyszla @?? Czekam tu z niecierpliwoscia a noz nie przylezie i to jednak fasolina :-)
Witam.
Wizyta u lekarza w przyszłym tygodniu.
Wczoraj przytulaliśmy sie pierwszy raz od dwudziestu kilku dni
Poczekamy, zobaczymy;-)
przylazla dzisiaj.. w poniedzialek ide w koncy zrobic te badania hormonow.. no przeciez ilez mozna czekac..
Przytulam mocno. Idź do lekarza, idź. Lepiej sprawdzic co i jak.przylazla dzisiaj.. w poniedzialek ide w koncy zrobic te badania hormonow.. no przeciez ilez mozna czekac..
Ale jet cos dobrego w tym... po @ znów szaleństwo

niunia my z mężem teżWitam.
Wizyta u lekarza w przyszłym tygodniu.
Wczoraj przytulaliśmy sie pierwszy raz od dwudziestu kilku dni
Poczekamy, zobaczymy;-)