Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Do Aguniak: nie dziękuję kochaniutka,skoro wszystkie tak twierdzicie to ok dzisiaj kupię test i jutro rano zrobię,ale czy koniecznie musi byc rano? Jak jest fasolka to odrazu pisze a jak nie ma to też napiszę![]()
A może zapoczątkujesz u nas fasolinki?

do Patrysi86: Kochaniutka minęło już ponad 3 tygodnie jestem swierzo po @.Mowisz że jak jest fasolka to już wykarze i że jestem świerzo po @ w niczym nie przeszkadza?
:-)tylko mnie jedno zastanawia że dostałaś @ hmm w sumie zdarza się to ale też jak juz to @ trwa tak do 2 dni i nie jest to duże krwawienie
a jak miałas normalną @ to niestety chyba nie jesteś hmm co w sumie lepiej zrobić test jak tu piszą kolezanki
;-)
Witam
my się nadal kurujemy:-(. M nam zrobił niespodziankę i przyjechał na weekend:-)
Madziaas spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe
Mama Stacha ogromniaste gratulacje spokojnej ciązy życzę i mam nadzieję, że synek nie załapał tego choróbska
no i zapomniałam co miałam dalej pisać![]()
a wy się kurujcie az będzie dobrze
no i M przyjechał to napewno szybko zdrowi będziecie:-)

:-)tylko mnie jedno zastanawia że dostałaś @ hmm w sumie zdarza się to ale też jak juz to @ trwa tak do 2 dni i nie jest to duże krwawienie
a jak miałas normalną @ to niestety chyba nie jesteś hmm co w sumie lepiej zrobić test jak tu piszą kolezanki
;-)