Madziaas
Już jesteś:)
Przyszła mamusiu co sie stało??Witam, przeczytałam wszystko co napisałyście dzisiaj..Nie mam siły odpisywać - mam doła, jestem na granicy płaczu i mam wszystkiego dość. Wybaczcie że się żalę..
Już uciekam..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyszła mamusiu co sie stało??Witam, przeczytałam wszystko co napisałyście dzisiaj..Nie mam siły odpisywać - mam doła, jestem na granicy płaczu i mam wszystkiego dość. Wybaczcie że się żalę..
Już uciekam..
Witam
U mnie do d... dostałam @ 9 dni przed terminemcoś mi sie ostatnio cykl rozregulował
nie wiem dlaczego
![]()

Główka do góry, szybko czas z @ zleci a potem same przyjemności

Witam
U mnie do d... dostałam @ 9 dni przed terminemcoś mi sie ostatnio cykl rozregulował
nie wiem dlaczego
![]()
@ się skończy i dalej staranka zaczynamy
hehe ale ja to bym miała przypadek jedno staranko i to przed owulką i by była ciąża hehe jakos wieżyć się nie chce
no i tak ten nam czas płynie kochane takie juz nasze zycie czekac czekać i czekać
;-)No tak a ja tez teraz czekać na @ może może nie przyjdziehehe ale ja to bym miała przypadek jedno staranko i to przed owulką i by była ciąża hehe jakos wieżyć się nie chce
no i tak ten nam czas płynie kochane takie juz nasze zycie czekac czekać i czekać
;-)

No nic.. czekam na tą wredną @ jeszcze 9 dni..

o jejku,może uregulować najpierw lepiej cykl co![]()

tylko mnie wkurzyło, że ta wredota mi sie tak poprzestawiała i nie wiem kiedy sie jej spodziewać

żeby trafic w owulke