Agniesiak85
Fanka BB :)
Nic innego mi nie pozostało jak częste napady na mężażeby trafic w owulke
![]()
Widzę po suwaczku, że już raz udało Ci się trafic:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
![]()
![]()
a jak długo się już staracie ja dopiero zaczełam pierwszy cykl;-)ps.może na monitoring się wybierzesz ja w sumie nie byłam jeszcze ale jak tak z 3 cykle nie będzie mi się udawać to wtedy zaczne chodzić
Widzę po suwaczku, że już raz udało Ci się trafic:-)

z Kacperkiem udało nam się w 4 cykluz Kacperkiem udało nam się w 4 cyklu
patrysia86 teraz juz będzie 5 cykl a na monitoring za bardzo nie mam jak bo nie mam prawa jazdy a mąż pracuje do wieczora albo jest na wyjazdach
u mnie z Dominikiem udało sie w 3 cyklu ale w sumie tak troche na ślepo w 2 cyklach bo jeszcze nie orientowałam się co do dni płodnych co kiedy i jak
dopiero jak kupiłam testy owulacyjne to sie udało;-)
Tez miałam testy owu ae stwierdziłam, że przy nich staranka są takie wymuszone i z nich zrezygnowałam co będzie to będzie
przeciez testy mówią o tym kiedy ma sie dni płodne no a oto nam właśnie chodzi aby móc trafić w dni płodne bo tylko tak zajdziemy w ciąże
;-)