• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam, Wszystkie Kochane Staraczki!!!
Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

UWAGA!!! Zaczynam fluidowanie :-)
fluiduję Was, czaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki rozsiewam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki Wam podaruję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę łapać i nie zwlekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dzidzia na Was będzie czekać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zobacz załącznik 129605, Zobacz załącznik 129606

Też łapię!!! Dziękujemy Kochana!!:tak::-D

reklama
No cóż kobietki, niech dzisiaj wszystkie od 14,30 trzymają kciuki - koniecznie!!!

Sprawdzilam ze wychodzisz wczesniej- 3mam kciukasy- pojdzie gladko- moze maj bedzie szczesliwy i nowe prace i fasolki- Buzka

Z okazji Dnia Rozsyłania Ciążowych Fluidków życzę Wam II na teście, mdłości porannych, okrągłego brzuszka i zdrowego maluszka!!!:-):tak::-D

Ja tez zlapalam i grzecznie dziekuje :tak:

Kobitki ja non topa się słodkim objadam:szok:normalnie ja musze z szafy wyjąć i coś skrobnąć bo nie da mi spokoju bo wiem że tam coś smakowitego jest:szok::-D:rofl2:dobrze że nie mam nadwagi,ale jak mi się tu i tam zaokrągli będzie trzeba dietke:-D:tak:

Witam was kibitki,nareszcie mam dostep do neta:-)mialam ograniczony i juz nie moglam wytrzymac:-D,teskno mi bylo za wami;-)teraz musze nadrobic czytanko:tak:u mnie ok,pojawil sie sluz plodny:-)nareszcie,bo jakos wczesniej go nie zauwazalam:zawstydzona/y:beda staranka moze sie uda w tym miesiacu;-),pozdrawiam was serdecznie!

Witam was kibitki,nareszcie mam dostep do neta:-)mialam ograniczony i juz nie moglam wytrzymac:-D,teskno mi bylo za wami;-)teraz musze nadrobic czytanko:tak:u mnie ok,pojawil sie sluz plodny:-)nareszcie,bo jakos wczesniej go nie zauwazalam:zawstydzona/y:beda staranka moze sie uda w tym miesiacu;-),pozdrawiam was serdecznie!
No to świetnie Kochana:-D
Działaj, działaj:tak:
Trzymam kciuki!:tak::-D

reklama
a ja sie dowiem jutro czy bedzie Kacperek :-) bo w domu juz Wika wiec ciekawa jestem przeczuc a mam silne na chlopca i wlasnie Kacperka hihih slyszalam ze Kacperki to urwiski :)??
Jak urodziłam tez mnie każdy straszył, że Kacperki to straszne urwiski, ale mój Niuniek jest chyba jakoś odskocznią od reguły bo ja nie moge narzekać w porównaniu z synami moich koleżanek to Kacperek jest istnym aniołem:-D Ma tylko jedna wadę jest strasznym bałaganiarzem

Łapie, łapie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć