K
Kinga85
Gość
mamasówka fajnie że jestes taka szczesliwa
no i juz za miesiac ślub! zobaczysz jak zleci
Miłego dnia! ;-)
Miłego dnia! ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam zapisac jako 36,7 czy jako 36,6?
Mierzyłam tak 5-6min..my z mężem oglądamy youcanedance
synek już śpiocha...
ja pewnie jeszcze horror obejrzę
patrysia86 i jak pizza smakowała?)
My dziś na kolację zrobiliśmy sobię sałatki z fetą mniami![]()
aha kto ma ochotę luknąć na moje foteczki to zapraszam: www.ischmaru.flog.pl ;-)
Dobrej nocy
nie koniecznie spokojnej!:-)
Masz dar fotografowania, naprawdę:-)Witam się kochane z Wami w ten czwartkowy poranek:-) co prawda u mnie dziś słoneczka nie ma, ale czuję się rewelacyjnie, bo za miesiąc wychodzę za mąż:-) hehe kto by pomyślałdziś jedziemy do moich rodziców obgadać jeszcze parę spraw związanych ze ślubem, potem do spowiedzi i na zakupy, bo już chyba czas, żeby kupić panele i farby
powiem Wam, że wczoraj padałam nawet nie wiem kiedy, bo taka jestem zmęczona pracą i tym remontem, ale na szczęście chociaż udało mi się 3 prania puścić, więc pranie z głowy
![]()
Pamietam ten swój dzień i całe przygotowania, ah:-)mamasówka fajnie że jestes taka szczesliwano i juz za miesiac ślub! zobaczysz jak zleci
![]()
Miłego dnia! ;-)
rówież życzę miłego dzionka
my z mężem oglądamy youcanedance
synek już śpiocha...
ja pewnie jeszcze horror obejrzę
patrysia86 i jak pizza smakowała?)
My dziś na kolację zrobiliśmy sobię sałatki z fetą mniami![]()
aha kto ma ochotę luknąć na moje foteczki to zapraszam: www.ischmaru.flog.pl ;-)
Dobrej nocy
nie koniecznie spokojnej!:-)
foteczki śliczne:-)pizza smakowała objadłam się nieziemsko

Witam się kochane z Wami w ten czwartkowy poranek:-) co prawda u mnie dziś słoneczka nie ma, ale czuję się rewelacyjnie, bo za miesiąc wychodzę za mąż:-) hehe kto by pomyślałdziś jedziemy do moich rodziców obgadać jeszcze parę spraw związanych ze ślubem, potem do spowiedzi i na zakupy, bo już chyba czas, żeby kupić panele i farby
powiem Wam, że wczoraj padałam nawet nie wiem kiedy, bo taka jestem zmęczona pracą i tym remontem, ale na szczęście chociaż udało mi się 3 prania puścić, więc pranie z głowy
![]()
:-)przepraszam..juz koniec gadania o mojej rozmowie..ale egoistka ze mnie..przepraszam dziewczyny
zrób tak jak piszesz pójdziesz na tą rozmowe aby opcykać czy ta cała firma jakaś do dooopy najlepiej się przekonać dwa razy niż póżniej jednak żałować
;-)Hej Wszystkim:-)
A nam dzis mija 3 miesiace odkad jestesmy małżenstwem
Buziaki dla Was Kochane

Hej Wszystkim:-)
A nam dzis mija 3 miesiace odkad jestesmy małżenstwem
Buziaki dla Was Kochane

My mamy 5 maja drugą rocznicę ślubu
A wiecie może jak się po kolei one nazywają? Bo pierwsza to wiem, że papierowa..